Skip Navigation Links

Yüreğir Belediyesi'nden Mehmetçiğe Destek!

Adana'nın Yüreğir Belediyesinin organizesinde Hassa ilçesine gelen vatandaşlar, Afrin'deki harekatta görevli Mehmetçiğe destek verdi.

Yüreğir Belediyesi'nden Mehmetçiğe Destek!

Gündem   A+a-

  Düzenlenen programa Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Binbaşı Sadık Tatar da katıldı. 
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 51. gününde Mehmetçiğe destek sürüyor. Adana'nın Yüreğir Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, Mehmetçiğe verdikleri desteği göstermek amacıyla Hatay’ın Hassa ilçesine geldi. “Yüreğir’den Afrin’e canımızla kanımızla Mehmetçiğimizin yanındayız” sloganıyla yola çıkan Yüreğirliler, Mehmetçiğe moral oldu. Yüreğirli kadınların yaptığı yemekler Mehmetçiğe ikram edildi. Düzenlenen basın açıklamasına Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Binbaşı Sadık Tatar da katıldı. 
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yaptığı açıklamada, “Yaşlı teyzelerimiz, yaşlı annelerimiz, hepsi şu coşkuyu yaşadığı ve yaşattığı sürece Allah’ın izniyle bu vatan bölünmez. Burada bayrağımızı aldık geldik. Allah’a çok şükür bu coşku olduğu sürece kadınlarımız, ablalarımız, annelerimiz ‘gerekirse biz cepheye gideriz’ dedi. Bu her şeyi anlatıyor. Fazla söze gerek yok. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu bayrak hiçbir zaman inmesin, ezanımız hiçbir zaman susmasın. Vatanımızın birliği, dirliği daim olsun. Bu imanla inanıyorum ki sefer ordularımızın, zafer Allah’ındır. İnşallah Allah da bunu bu milletin dualarıyla bizlere nasip edecektir” dedi. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet