Skip Navigation Links

İSTE Öğrenci Topluluklarından Örnek Etkinlik

Dünya Kadınlar Günü ve Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında İskenderun Anıt Alanı Buluşması etkinliği düzenledi

İSTE Öğrenci Topluluklarından Örnek Etkinlik

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı tüm öğrenci toplulukları, Dünya Kadınlar Günü ve Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında İskenderun Anıt Alanı Buluşması etkinliği düzenledi.
Türk Kadınının Ülkemiz için değerini göstermek ve onları göklere yükseltmek adına, Dünya Kadınlar Günü ve Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında, İskenderun Anıt Alanı’nda bir araya gelen ve Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vererek, şehit düşen tüm askerlerimizi saygıyla ve minnetle anan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları öğrencileri ve akademik danışmanları daha sonra Kızılay’a kan bağışında bulundu. İSTE Öğrenci Toplulukları üyesi öğrenciler, kan bağışının ardından kadınlar günü münasebetiyle karanfil takdiminde bulundu.
Türk Kızılayı İskenderun Şubesi ile Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi’nin destek verdiği etkinliğe, topluluk üyesi öğrencilerin dışında İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) görev yapan topluluk danışmanı öğretim elemanları, İSTE SKS Daire Başkanı ve İSTE Genel Sekreteri de iştirak etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet