Skip Navigation Links

Cengiz Gül, sendikanın merkez yöneticisi oldu

Çelik-İş Sendikası Genel Merkezi kongresi

Gündem   A+a-

Çelik-İş Sendikası Genel Merkezi kongresi
Gül, sendikanın merkez yöneticisi oldu
Çelik-İş Sendikası Genel Merkezi'nin 13. olagan genel kurulu hafta sonu Ankara'da yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda Feridun Tankut yeniden sendikanın genel başkanı seçildi, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Ali Cengiz Gül de genel merkez teşkilatlandırma sekreterliği görevine seçildi.
Dedeman Oteli'nde yapılan genel kurula 225 delege katıldı. Genel kurulda eski tüzükte 'şube yöneticileri genel merkezde görev alamaz' maddesi de değiştirildi ve sendikanın ilk kez yaptığı bu tüzük değişikliğiyle şube yöneticilerinin de sendika genel merkezinde görev alabilmesine olanak sağlandı. Bu değişiklikle senikanın genel merkezi kongresinde aday olan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Ali Cengiz Gül de genel merkez yöneticisi oldu. Genel kurulda yapılan konuşmalarda, işçi ve emekçi haklarının geliştirilmesi için yapılan çalışmaların arttırılarak, sürdürüleceği de ifade edildi.

İşte sendikanın merkez yöneticileri
Cumartesi günü başlayan ve önceki gün sona eren Çelik-İş Sendikası Genel Merkezi kongresinde Feriden Tankut, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanlığı görevine yeniden seçilirken, genel merkez yöneticileri de şöyle belirlendi: Şenel Oğuz 'Genel Sekreter), Mustafa Kemal Can (Genel mali Sekreter), Ali Cengiz Gül (Genel Teşkilatlandırma Sekreteri), Ruhi Ayan (Genel Eğitim Sekreteri).

Gül, İskenderun ve Ankara'da görev yapacak
Çelik-İş Sendikası'nın genel merkez yönetici olan sendikanın İskenderun Şube Başkanı Ali Cengiz Gül'ün, haftanın 3 günü İskenderun'da, 3 gün de Ankara'da görev yapacağı öğrenildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet