Skip Navigation Links

Biz Birlikte Güçlü ve Güvendeyiz !

Mehmet Güngör, Türkiye’nin sınır ötesindeki terörist unsurlara yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek sözlerini yineledi.

Biz Birlikte Güçlü ve Güvendeyiz !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Çelik İş Sendikası 8’nci Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Mehmet Güngör, Genel Başkan Yunus Değirmenci gibi milli ve yerli vurgusu üzerine konuşmasını yaparken, Türkiye’nin sınır ötesindeki terörist unsurlara yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek sözlerini yineledi. 
Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör konuşmasında, PKK, FETÖ, PYD-YPG ve diğer eli kanlı terör unsurlarına karşı verilen mücadelenin zaferle sonuçlanacağına olan inancını ifade ederken, Çelik İş Sendikası olarak milli ve yerli duruşu sürdürmeye ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 
Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör konuşmasında şöyle dedi; 
Hatay'ımızı ve bölgemizi yakından ilgilendiren Afrin Operasyonunda şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. 
Bölgesel yakınlık nedeniyle, derinden hissettiğimiz terör olaylarının kökünü kazımak için, başlatılmış olan Zeytin Dalı operasyonuna katılan kahramanlarımıza başarılar diliyorum. 
Dört bir yanı düşmanla çevrelenmiş ülkemize yaşatılmak istenen acıların önüne geçmek için başlatılmış olan bu operasyonun, sevgili genel başkanımızın işaret ettiği gibi sonuna kadar arkasındayız. FETÖ'cü alçaklar eliyle, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle sonuç alamayanların, ortaya koymuş oldukları yeni aşağılık bölücü planlarını da milletimizle, ordumuzla birlikte inşallah yok edeceğiz. 
Her geçen gün bir bir yok edilen terör hedefleriyle birlikte Hatay'ımızda ve bölgemizde huzur ve barışın kalıcı hale geleceğinden hiç şüphemiz yoktur. 
Bu uğurda atılmış olan her adımı Rabbim başarılı kılsın. 
Göreve geldiğimiz günden bu yana, haklı davamız için, hak ve hakikati göz ardı etmeden, üyelerimizin dertlerini kendi derdimiz bilip, gece gündüz demeden çalıştık. 
Bu inanç ve heyecanla, hamdolsun, alnımız ak, başımız dik bir şekilde, aradan geçen 4 yılın ardından yeniden sizlerin huzuruna çıkabilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizler görevi devraldığımızda, Çelik-iş'in kalesi ve kalbi olan İsdemir'den, sendikamız sökülüp atılmak isteniyordu. Kirli eller o dönem İsdemir işçisinin büyük zarar göreceği bir sürecin, işaret fişeğini ateşlemişlerdi. Yaşanan sıkıntılardan, zorlu süreçten şikayet etmeden, gizli oyunları bozmak için var gücümüzle çalıştık. Bizler nasıl o dönem sendikamızın çeşitli kademelerinde görev almaya talip olduysak, sıkıntılı, uykusuz, ailesiz, yorgun günlere de talip olduğumuzu biliyorduk. Bu nedenle, Kişisel heves ve heyecanlarımızı, arzu ve isteklerimizi elimizin tersiyle iterek, sadece üyelerimizin mutluluğunu merkeze koyarak, çalışmalarımıza yön verdik. Mevlana'nın 'Emek ver, kulak ver, bilgi ver ama sakin boş verme' anlayışıyla, boş vermeden, üyelerimizin sesine kulak vererek, sabrederek çalıştık ve çok şükür bu huzur dolu günlere eriştik. Genel Merkezimizin ve Hak-İş'imizin büyük desteğiyle, sizlerin değerli katkılarıyla, İsdemir'den indirmeyi başaramadıkları, Çelik-İş bayrağını, estirdiğimiz rüzgarla daha kuvvetli dalgalandırmayı başardık. Bu vesileyle, İsdemir sürecinin başından sonuna kadar en yakın takipçisi olan, yaşadığımız tüm zorluklarda yanımızda duran ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Genel Başkanımız Yunus Değirmenci olmak üzere Genel Merkez Yöneticilerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu huzur ve barış dolu günlerimiz, hepimize hayırlı olsun. 
Genel Başkanım Değerli Delege arkadaşlarım Yeni dönemde, farklılıklarımızı zenginlik sayarak, kimseyi ötekileştirmeden, taşıdığımız sorumluluğun hakkını vererek, mazeretlere değil çözümlere odaklanarak, Genel Başkanımızın gösterdiği hedef ve anlayış içerisinde, yolumuza devam edeceğiz. İşçi-İşveren-Sendika üçgenini, çok iyi bir şekilde yöneterek, üyesiyle bütünleşmiş, Genel Merkeziyle uyumlu, işverenimiz ile daima diyalog halinde bir anlayışı benimseyerek, iş barışına büyük katkılar sağlamayı sürdüreceğiz. 
Üyelerimiz adına, en yüce değer dediğimiz emek adına "Sesimizi değil, sözümü yükselterek" nerede bir yanlış varsa bunu dile getirip, doğruyu işaret edeceğiz. Doğrunun, dolayısıyla hakkın ve haklısın kazanması için mücadele edeceğiz. Çelik-İş'imizin önlemez yükselişine, bölgemizden de büyük katkılar sağlayacağız. Kıymetli Genel Başkanım Sevgili Yol Arkadaşlarım 4 yılı dört dakika da anlatmak elbette kolay değil, fakat kısaca İskenderun Şubesi olarak yaptığımız çalışmalara değinerek konuşmamı tamamlamak istiyorum. Türkiye'deki sanayi kuruluşlar, arasında ilk 500’e giren ve bölgemizde faaliyet gösteren Yolbulan fabrikamızda 2016 yılında örgütlenerek, yetkimizi aldık ve sözleşmemizi imzaladık. Yolbulan'da alınteri akıtan kardeşlerimizin yüzlerindeki sevinç ve mutluluğu yolumuzu aydınlattı, gücümüze güç, heyecanımıza heyecan kattı. MMK, EKİNCILER ve BEFASA fabrikalarımızda yetkililerimizi yenileyerek, buralarda da sözleşmelerimizi imzaladık. Bugün geldiğimiz noktada, üyesinin yüzünü güldüren, üyesinin gönlünde yer almış bir Çelik-İş'i ortaya çıkarmış olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Öte yandan göreve geldiğimizde sosyal sendikacılık anlayışı içerisinde olacağımızın sözünü vermiştik. Bu çerçevede üyelerimizle sık sık bir araya gelerek, onların ve ailelerinin sorunlarını gidermeye, sosyal yaşamlarını kolaylaştırmaya çalıştık. 
Bu doğrultuda bölgemizin güzide sağlık ve eğitim kurumlarıyla indirim anlaşmaları imzaladık. 
"Kim ki bir kişinin sıkıntısını giderirse Allah da ahirette onun sıkıntısını giderir" hadisini kendimize şiar edinerek, çalıştık.
 
Biz Birlikte Güçlü ve Güvendeyiz ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet