Skip Navigation Links

Makzume Lisesi'nden Şehit Kütüphanesi!

Şehir Kütüphaneleri Platformu tarafından Türkiye’nin her il ve ilçesine şehit adlarıyla kütüphanelerin kurulması sürüyor.

Makzume Lisesi'nden Şehit Kütüphanesi!

Eğitim   A+a-

 İstiklal Makzume Anadolu Lisesi öğrencileri de bu kampanyaya destek vermek üzere kolları sıvadı.
Şehitlerimizin isimlerinin verildiği kütüphanelerin kurulması için vatandaşlarımız da büyük gayret gösteriyorlar. İMAL öğrencileri de bu anlamlı kampanyaya katkıda bulunmak için çalışmalara başladı. Okulun İnsan Hakları Kulübü tarafından yürütülen kampanya boyunca toplanacak tüm kitaplar, en yakında kurulacak ve bir şehidimizin adını taşıyacak kütüphaneye bağışlanacak.
Okul Müdürü Turgay Çelikezen, öğretmenler Züleyha Velioğlu ile Gülümser Tuz’un desteğiyle kampanyayı yürüten öğrenciler, “Duyduğumuz şehit haberlerinin sızısı bugünümüzü yasa boğarken, onları ilelebet yaşar kılacağımız bir projeye adım atıyoruz. Bu proje ile ülkemiz için gururla canını feda eden yiğit Mehmetçiklerimiz adına vatanımızın dört bir yanında kütüphaneler açıldı ve açılmaya devam ediliyor. Bize getireceğiniz her kitap, şahitlerimizin adını ve anısını çok uzun yıllar yaşatmaya imkan sağlayacaktır.” Dediler.
Bağışlanacak kitapların içine şehitlerimiz için birkaç satır duygu ve düşünce yazılması da istendi. Bu kampanyayla ilgili olarak afişlerin de hazırlandığı ifade edildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet