Skip Navigation Links

4 Kadın 4 Başarı Öyküsü Doğa’larında Var !

Doğa Koleji Öğrenci Meclisi’nin‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’etkinliği kapsamında‘Başarılı Kadın Öyküleri’paneli,öğrenci ve velilerden yoğun ilgi gördü

4 Kadın 4 Başarı Öyküsü Doğa’larında Var !Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Doğa Koleji Öğrenci Meclisi’nin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinliği kapsamında düzenlemiş olduğu ‘Başarılı Kadın Öyküleri’ paneli, öğrenci ve velilerden yoğun ilgi gördü.
 
Doğa Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Tülay Kulu, Dodi Eğitim Kurumları Kurucusu Gülser Yiğit, Madam Seta İpekçilik Kurucusu Sibel Kara Keskin ve Besime Organizasyon Kurucusu Besime Kireççi katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İskenderun Doğa Koleji Strateji Müdürü Selmin Taner Aytaş, katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kadının toplumda her alanda var olması gerektiğinin altını çizdi.
 

“Kadın isterse her şeyi başarabilir”

 
Panelde, iş dünyasında elde ettiği başarı hikâyesini anlatan Tülay Kulu, hayallerinin peşinden giden her kadının bir gün mutlaka başarılı olacağını vurgulayarak, “8 Mart, bilindiği gibi tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan ve kadınların; siyasi, sosyal, ekonomik yani yaşamının tüm alanlarında başarı elde ettikleri mücadeleyi simgelemektedir. Ben de bir kadın olarak, mücadele ederek başarıya ulaştığımı söyleyebilirim. 2005 yılında Gelişim Hastanesi’nde iş hayatına ilk adımımı attım. Görev aldığım her alanda, elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Yaptığım çalışmalarda; hem işyerime, hem de kişisel gelişimime ciddi katkı sağlayarak, kariyer basamaklarını birer birer çıkmayı başardım. 2003 yılında genel müdür yardımcılığı görevine getirildim ve halen bu görevime devam etmekteyim.  Çalışan bir kadın ve anne olarak; hırslı bir yapıya sahip olmam, öğrenmeye açık olmam, sabırlı olmam, her şeyden öte bir kadın olarak başarılı olma isteğim, iş hayatında tutunmamı ve başarılı olmamı sağladı. Son olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Şuna inanmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğünüz her şey kadının eseridir.’ Tüm emekçi kadınlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 

Çocuklarınızı Hayatınıza Ortak Edin !

 
Dodi Eğitim Kurumları Kurucusu Gülser Yiğit ise mutlu çocuklar yetiştirmenin önemine dikkat çektiği konuşmasında, çocukların eğitiminde oyun ve sevginin gerekliliği vurgusuyla da velilere mesaj verdi. 
Ebeveynlerin çocuklarını hayatlarına ortak etmesi vurgusunu yapan Gülser Yiğit, çocukların tablet ve cep telefonları gibi teknolojik aletlerden uzak tutulması gerektiğinin altını çizdi ve bir kadının en büyük başarısının iyi bir evlat yetiştirmesi olduğunu ifade etti. 
Masasını ve odasını toplamayı öğrenememiş çocukların hayatta başarılı olmasının mümkün olmadığını belirten Yiğit’in konuşması büyük ilgi gördü. 
 
 

Madam Seta İle Marka Oldu !

 
Madam Seta İpekçilik markasıyla işdünyasında bir yıldız gibi parlayan Sibel Kara Keskin ise ipekçilik sektöründe kadın istihdamının önemine vurgu yaptı ve ipekçiliğin yaygınlaşması için yaptığı çalışmaları aktardı.
Hatay’da İlk’leri Gerçekleştiren Besime Kireççi.. 
Besime Organizasyon Kurucusu Besime Kireççi de, hizmet sektöründe başarılı çalışmalarını aktardığı konuşmasında, marka oluş hikayesini anlatırken oldukça duyguluydu. 
Organizasyon işinde bir marka olmayı başaran Besime Kireççi, büyük cesaret gerektiren bir işe adım atarken yaşadığı zorlukları ve markalaşma sürecinden sonra keyifli çalışma hayatını aktardı. 
Panelin sonunda öğrenciler, katılımcılara çiçek ve plaket takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 Kadın 4 Başarı Öyküsü Doğa’larında Var ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet