Skip Navigation Links

Başkan Savaş DOĞAKA 81. Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,Osmaniye’de gerçekleştirilen DOĞAKA 81. Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Başkan Savaş DOĞAKA 81. Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 8 Mart Perşembe günü Osmaniye’de gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın(DOĞAKA) 81. Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.
DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Hatay Valisi Erdal Ata, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın katılımlarıyla gerçekleşti. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, toplantının hayırlı olmasını dileyerek “Ajansımız, 2017 yılı çalışma programında yer alan faaliyetlerini tamamlamış ve 2018 yılı çalışma programı kapsamındaki çalışmalarına Ocak ayı itibariyle başlamıştır. Ve çalışmalarımız da devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.
Toplantıda, 2018 yılı mali destek programlarının ilerlemeleri, güdümlü proje teklifleri, 2018 yılı teknik destek programı, ajans tarafından desteklenen projeler ve ajans personelleri hakkında bilgi verilirken revize edilen 2018 yılı çalışma programlarının onaya sunulması görüşüldü. 
Açılış konuşmasının ardından, toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesi, aylık gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet