Skip Navigation Links

Kirmit Ailesi’nin Acı Günü..

Arsuz Belediye Meclis Üyesi Semir Kirmit’in babası,94 yaşındaki Haydar Kirmit Arsuz’da dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kirmit Ailesi’nin Acı Günü..

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Meclis Üyesi Semir Kirmit’in , Semire Kirmit ve Emire Uruç'un babaları, Müfit Uruç'un kayınbabası
Özel Palmiye Hastanesi ile Güven Makine’nın sahibi Cemil Kirmit’in kayınbabası 94 yaşındaki  Haydar Kirmit Arsuz’da dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Merhum Haydar Kirmit’in cenazesi bugün saat 11.00’de Arsuz’un Gözcüler Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Başta oğlu Semir Kirmit ve damadı Cemil Kirmit ve ailesi olmak üzere Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP İskenderun Belediyesi Başkan Aday Adayı, aynı zamanda Palmiye Hastanesi Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Merhumun yakınları ile sevenleri cenazeye katıldı.
 Okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından 94 yaşında hakkın rahmetine kavuşan merhum Haydar Kirmit sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde Arsuz’un Gözcüler Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Merhum Haydar Kirmit’e Allahtan rahmet, Arsuz Belediye Meclis Üyesi Semir Kirmit ve Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Cemil Kirmit’in şahsında başta ailesi ve tüm sevenleri olmak üzere tüm Kirmit ailesine başsağlığı ve sabır dileriz,
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet