Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Gelir Vergisi Beyannamesinde Yol Haritası' Semineri

İTSO Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle düzenlenen ‘Gelir Vergisi Beyannamesinde Yol Haritası’ konulu seminer yoğun ilgi gördü.

'Gelir Vergisi Beyannamesinde Yol Haritası' Semineri

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen  ‘Gelir Vergisi Beyannamesinde yol haritası’ konulu  seminer yoğun ilgi gördü.
 
İTSO Halil Şahin Meclis salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz katıldı.
Seminer öncesi İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım tarafından Beyhan Dalyaman ve Yelda Yeşil’e Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatları takdim edildi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Muhasebeciler Haftanızı en içten dileklerimle kutluyorum. Mesleki anlamda bilgilerimizi güncellemek ve yeni çıkan mevzuatları en yetkili ağızdan dinlemek için üyelerimize yönelik eğitimlerimiz aralıksız devam ediyor. Eğitimler bizim için çok önemli. Mevzuatlar sürekli değişiyor ve bu değişimleri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olarak takip etmek durumundayız. Bu günde yapacağımız gelir beyannamelerini hatasız doldurmak ve bu beyannamelerde yapılması gerekenleri üyelerimize hatırlatmak için buradayız. Bu gün bu seminerin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen ve bizlere salonu tahsis eden İTSO yönetimine, Meclis Başkanına ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.
  TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz tarafından katılımcılara,  ‘Gelir Vergisi Beyannamesinde yol haritası’ konulu seminer verildi. Sine vizyon destekli olarak verilen seminerde, Gelir Vergisi beyannamesinin yeni çıkan mevzuat ve değişikliklere göre  doldurulması konusunda detaylı bilgiler verildi. 
TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz, “Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Türkiye’nin 71 ilinde seminerler vermeye başladık. Bu eğitim programlarını 22 eğitmenle birlikte gerçekleştiriyoruz.  Bu yaptığımız eğitimler ve seminerlerimiz İnteraktif iletişim olarak açıklanıyor. Etkin iletişimden kastım şudur. Eğitimlere etkin katılmak ve bu eğitimlerden istifade edilmesine kaktı sunmamızdır. Mesleğimiz geleceğimizdir. Bu nedenle bu tür eğitimlere katılmanız ve mevzuatlarla ilgili gelişmeleri takip etmeniz, işlerinizin daha iyi yürümesini sağlayacak ve mükelleflerinize daha  iyi hizmet vermenize vesile olacaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.  İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım,  TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz’a vermiş olduğu seminerden dolayı günün anısına İskenderun Fotoğrafının yer aldığı plaketi takdim etti. Seminer soru cevap şeklinde son buldu. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş