Skip Navigation Links

İGEV Yönetimi Çekiliş Düzenliyor

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) yönetim kurulu seçkin mutfağı ile son zamanların gözde mekânı Salim Baba Restaurant'ta bir araya geldi.

Dünya   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) yönetim kurulu seçkin mutfağı ile son zamanların gözde mekânı Salim Baba Restaurant’ta bir araya geldi.
Başkan Mithat Barutçu’nun “hoş geldiniz” diyerek başladığı açılış konuşmasında İGEV gönüllüleri olarak Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı çekilişine paralel olarak büyük ikramiyenin son 4 rakamı esas alınarak düzenlenecek promosyon hakkında üyelere bilgi verdi.
Yönetim kurulu üyelerinin de onay verdiği çekiliş organizasyonuyla ilgili gerekli izin alındıktan sonra sponsor, finansman ve bilet temini işlemlerine süratle başlanacak. Çekiliş geliri vakıfın eğitime verdiği destek fonuna aktarılacak.


Büyük ilgi görmesi hedeflenen organizasyonla ilgili kamuoyuna bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları da yakın zamanda başlatılacak.
Toplantının ardından masalara açılan servis ile damak zevkine uygun yemeklerle gecenin ilerleyen saatlerinde dayanışma ve kaynaşma ortamı daha çok perçinlendi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet