Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Sorunlara Çözüm Üretiyoruz

Başkan Seyfi Dingil Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Gündem   A+a-

Başkan Seyfi Dingil Halk Gününde Vatandaşları Dinledi
İskenderun Belediyesi tarafından her hafta Salı günü düzenlenen 'Halk Günü' programında gelen vatandaşların sorunlarının ve taleplerinin dinlenip çözüme kavuşturulduğu belirtildi.
İskenderun Belediyesi'nde her Salı 'Halk Günü' programı düzenlenerek gelen vatandaşların sorun ve talepleri dinleniyor.
Sorunlara Çözüm Üretiyoruz
Halk günlerine vatandaşların yoğun ilgisinin yanında toplumun birçok kesiminden gelen kişilerinde olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,"Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımız ile birlik beraberlik çerçevesinde ilçemizi birlikte yönetiyoruz. Bizlere sorunlarını ileten vatandaşlarımıza anında cevap vererek, çözümler üretiyoruz. Bu çözüm yollarını yine vatandaşlarımız ile birlikte istişareler sonrasında ortaya koymaya özen gösteriyoruz.”dedi.
Halk Gününden Vatandaş Memnun
İskenderun’da “Halk Günü”nde birebir sorunlarını Başkan Seyfi Dingil’e iletme imkânı bulan vatandaşlar, devam eden bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, “İskenderun Belediye Başkanımıza bu uygulamadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu uygulama ile sorunlarımızı taleplerimizi Başkan beye ilettik. Sağ olsun bizimle yakından ilgilendiler. Kendisine ve ekibine böyle bir uygulama başlattıkları için teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet