Skip Navigation Links

Herkesten Fazla Çalışırsak Farklı Oluruz !

'Kaymakam Soytürk; Herkes gibi çalışırsak, herkes gibi oluruz. herkesten fazla çalışmalı ve fark yaratmalıyız'

Herkesten Fazla Çalışırsak Farklı Oluruz !

Gündem   A+a-

"Kaymakam Soytürk;
Herkes gibi çalışırsak, herkes gibi oluruz. herkesten fazla çalışmalı ve fark yaratmalıyız"
 
Herkesten Fazla Çalışırsak Farklı Oluruz !
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge ile bu genelge doğrultusunda Hatay Valiliğimizce verilen talimat gereğince; İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında “Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” düzenlendi.
İskenderun Denizciler Gübretaş Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz ve Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik ile diğer okul idarecileri tarafından okul girişinde karşılanan Kaymakam Soytürk, okul binasında yaptığı incelemenin ardından okul idarecileri ve okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi.
Kaymakam Soytürk, hoşsohbet ortamında bir araya geldiği okul idarecileri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarı ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, mahalle genelindeki okulların sorun ve ihtiyaçları başta olmak üzere, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişim durumu, dersliklerin durumu ve haricen sunulan kurs hizmetleri ile okulun başarı ortalaması hakkında istişarede bulundu.
Başarı elde etmenin altın kuralları olduğunun altını çizerek sözlerine başlayan Kaymakam Soytürk; “Herkes kadar çalışırsak herkes gibi oluruz. Herkesin çalıştığından fazla çalışmalıyız ki herkesten farklı olup, fark yaratabilelim” şeklindeki konuşmasıyla dikkat çekerek, hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve her başarının arkasında sistemli bir çalışma disiplini olduğunu sözlerine ekledi.
Eğitim de çıtayı yükseltmek ve başarı ortalamasında daha üst seviyelere ulaşmak için neler yapılabileceği hakkında okul idarecileri ve eğitimciler ile çözüm odaklı görüşme yapan Kaymakam Soytürk, eğitime olan hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.
Toplantının sona ermesinin ardından, Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan Çanakkale ruhu ile 15 Temmuz ruhunun resmedildiği tablo Okul Müdürü Adem Kesik tarafından Kaymakam Recep Soytürk’e takdim edildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet