Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sefer Varsa Biz Göreve Hazırız!

Hatay’daki amatör maçta ‘Sefere Hazırız’ mesajı verildi.

Sefer Varsa Biz Göreve Hazırız!

Spor   A+a-

 Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun ama şu anda ihtiyaç yok" açıklamasına Hatay’daki amatör maçtan destek geldi. 
Hatay 2. Amatör Küme (C) grubunda Arsuz Uluçınar – Azganlık Spor arasında oynanan karşılaşma öncesinde mücadelede görev alan hakemler ve iki takım oyuncuları Mehmetçiğe destek olmak için sahaya, ‘Sefer Varsa Biz Göreve Hazırız’ yazılı pankartla çıktı. 
Karşılaşma öncesinde düzenlenen seremoniye, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş'ta partisinin 6. olağan il kongresinde yaptığı konuşmada, "Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun ama şu anda ihtiyaç yok" açıklamasına ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) teröristlere karşı yürütmüş olduğu ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla futbolcular sahaya, ‘Sefer Varsa Biz Göreve Hazırız’ yazılı pankartla çıktı. Futbolcuların bu hareketi maçı izlemeye gelenlerden alkış aldı. 
Arsuz ilçe Kaymakamı Musa Sarı’nın da izlediği Arsuz Uluçınar – Azganlık Spor maçını, Arsuz Uluçınar 15-0 gibi farklı bir skorla kazandı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş