Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minikler Yangın Konusunda Bilinçlendirildi

Kırıkhan Belediyesi zabta ekipleri Bahçelievler Anaokulu'nda yangın söndürme tatbikatı yaptırdı.

Minikler Yangın Konusunda Bilinçlendirildi

Eğitim   A+a-

 Gece gündüz demeden Kırıkhan halkının hizmetinde olan Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri anlamlı bir hizmete daha imza atarak Kırıkhan halkının takdirini toplamaya devam ediyor.
01.03.2018 tarihinde yapılan çalışmalarda Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum ve Zabıta ekipleri Kırıkhan Bahçelievler Anaokulu Öğretmen, Öğrenci ve Velilere yangın söndürme Eğitimi verip, tatbikat yaptırdı.
Uygulamalı yaptırılan tatbikatta YSC (Yangın Söndürme Cihazı) nasıl kullanıldığı ve meydana gelen yanığa ilk olarak yapılması gerekenler anlatıldı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum; “Belediye Başkanımızın önemle üzerinde durduğu konulardan bir tanesi de öğrencilerimizin yangın esnasında bilinçlendirilmesidir.
Bu vesile ile Sayın Başkanımızın talimatları doğrultusunda, İlçemizin güzide okullarından biri olan Bahçelievler Anaokulu, öğretmen, öğrenci ve velilerine Yangın söndürme cihazlarının kullanımı, yangın esnasında telaşa kapılmadan ilk olarak neler yapılması konusunda Eğitim verip uygulamalı tatbikat yaptık.
Yangın her bir birey için çok önemli ve hayati önem taşıyan bir konudur. Bu vesile ile her insanın bu konuda bilinçli olması gerekir” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş