Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var..

1 Mart Muhasebeciler Haftası Başladı

Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var..

Gündem   A+a-

 Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Anıt alanına çelenk sundu
Yıldırım; “Bir insanın Damarlarındaki kan ne kadar elzem ve önemliyse, bir ülke için gelirlerini elde ettiği vergileri toplamak adına Mali Müşavirlik Mesleği de, o kadar değerli ve önemlidir”
1 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri Anıt Alanına çelenk sundular.
 Muhasebeciler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım Muhasebeciler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Sözlerime başlamadan önce Afrinde savaşan ve şehit olan Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum. Vatanın bölünmez bütünlüğü için Afrinde kahramanca mücadele veren ordu muzunda muzaffer olması için sürekli dualar ediyoruz” dedi.  Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası olarak her yıl  Mart ayının ilk haftasının Muhasebeciler Haftası olarak kutladıklarını belirten  İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Mesleğimizin doruğa ulaştığı şu günlerde  Muhasebecilik mesleğinin anlam ve önemini bilmek de çok önemli diye düşünüyorum. Meslektaşlar olarak bu gün hep bir arada olmanın onurunu yaşıyoruz. Mesleğimizin toplum adına çok değerli olduğunu buradan anlatmak istiyorum. Bir insanın damarlarındaki kan ne kadar elzem ve önemliyse bir ülke için gelirlerini elde ettiği vergileri toplamak adına Mali Müşavirlik Mesleği de o kadar değerli ve önemlidir arkadaşlar. Bizler bu Bilinç ve değer yargılarıyla mesleğimizi en iyi şekliyle yapmak için çaba sarf ediyoruz. Memleketimize devletimize gerekli ihtiyaç duyulan vergilerin toplanmasında aracılık edeceğiz. Mesleğimiz biraz yorucu, biraz üzücü, biraz meşakkatli olmasına rağmen biz mesleğimizi ve ülkemizi seviyoruz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Muhasebeciler Odası Onursal Başkanı Özbülbül, “Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var”
İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Alaaddin Özbülbül ise, Anıt alanındaki törenin ardından Odada meslektaşları ile bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Özbülbül; “350’ye yakın üyemizin olduğu Odamızda sürekli  etkinliklerimiz  toplantılarımız ve eğitimlerimiz  oluyor. Ben bu sabah erkenden kalktım ve üzerimi giyinerek sabah 8’de meslektaşlarımla bir arada olmanın heyecanı ile sizlerin yanına geldim.  Mesleğe başladığım günden bu yana hala bu heyecanı yaşıyorum. Bu birlikteliklerin oluşması için artık diğer üyelerimizin ve genç meslektaşlarımızı da büroda oturmak yerine aramızda görmek istiyoruz. Bizler ne kadar Birlikte olursak sesimiz o kadar gür çıkar arkadaşlar. Bu birlikteliklerimizin artması temennisiyle tüm meslektaşlarımın Muhasebeciler Haftasını kutluyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş