Skip Navigation Links

Dünya Döndükçe, Erbakan’ın Emeklilere İyiliğini Unutamayız

Saadet Partisi’nden emeklilere teşekkür ziyareti geldi

Dünya Döndükçe, Erbakan’ın Emeklilere İyiliğini Unutamayız

Gündem   A+a-

 Saadet Partisi (SP) İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı partililer, İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik başkanlığında, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi’ne, son yıllarda lokma dağıtarak merhum Erbakan’ı anmaları dolayısıyla bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaret esnasında bir kez daha merhum Erbakan’ın ruhuna topluca Fatiha okundu.
Kabulde konuşan Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan “Emekliler olarak siyaset ve devlet adamı merhum Erbakan’a çok şey borçluyuz. Onun için değil lokma dağıtmak ne yapsak azdır. Dünya döndükçe Erbakan hocanın emeklilere ve işçilere iyiliğini unutamayız.  Bizler, emekliler olarak senede bir kere lokma ve dualarla Erbakan hocamızı anıp, kendisini rahmet ve minnetle anarak, bir nebze olsun ona borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Erbakan yaşasa ve iktidarda olsa emeklilerimizin maaşı tahminen 3000 TL olur hatta bu rakam aşılırdı. Devlet adamı Erbakan’ın emekliyi can dostu gören anlayışı mevcut iktidara da örnek olmalıdır. Türkiye’de her yıl emeklilerimizi anan birkaç TÜED Şubesinden biriyiz. Erbakan’ı anma ve ruhuna lokma dağıtma fikri belki de Türkiye’de ilk fikrimiz oldu. Bu etkinlikten mutluyuz. Manevi bir haz duyuyoruz ve hemen her yıl benzer etkinliklere devam etmeyi düşünüyoruz. Teşekkür ziyaretinize, bizler de teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden de razı olsun” diye konuştu.
SP İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik “Ahde vefayı bilen insanlarla kaynaşmalıyız”
Ziyaret de konuşan SP Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ise “Siyaset, ilim, dava ve devlet adamı Erbakan hocamızı, ahde vefa göstererek vefatı sonrası anıyor, ruhuna dualar okuyor ve lokma dağıtıyorsunuz. 27 Şubat 2018 Pazartesi günü İskenderun Kaptan Paşa Cami’ndeki mevlidimiz sonrası yine aynı güzelliği yaptınız. Bizler de siz güzel insanlara, sıcağı sıcağına teşekkür etmek istedik. Allah hepinizden razı olsun. Tok, acın halinden anlamaz. Erbakan hocamız fakirin, emeklinin, dul ve yetimin derdiyle dertlenirdi. Bu yüzden onlara elinden gelenin fazlasını yaptı. Verdiği zamlarla onları o günkü şartlarda ihya etti.  Bugün hocamız yaşamış olsa, beraberinde iktidarda olsa inanın yine emekli, işçi ve dar gelirliye yine en yüksek maaş zammını sunardı. Halden anlayan insanlar iktidar da olmalıdır. Hep birlikte ahde vefayı kaybetmemeli ve ahde vefayı bilen insanlarla kaynaşmalı ve el ele tutuşmalıyız. Dava ve devlet adamı Erbakan hocamıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Sizlere de bir kere daha teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet