Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Vatan Evlatlarına Bin Selam Olsun!'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 'Reyhanlı'dan vatan evlatlarına bin selam olsun' ifadelerine kullanarak Mehmetçiğe moral ve destek verdi.

'Vatan Evlatlarına Bin Selam Olsun!'

Gündem   A+a-

 CHP Heyeti ile Reyhanlı İlçe sınırında bir takım ziyarette bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Reyhanlı'dan vatan evlatlarına bin selam olsun" ifadelerine kullanarak Mehmetçiğe moral ve destek verdi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, geçtiğimiz hafta sonu bir dizi ziyaret ve program için Hatay'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Yıldırım Kaya Başkanlığında CHP Hatay il Başkanı Servet Mollaoğlu, İlçe Başkanları ve İl-İlçe Yöneticilerinden oluşan CHP Heyeti ile beraber il genelindeki ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. 
 
Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Nazım Culha, "Arsuz'da, Dörtyol'da, Payas'ta, Erzin'de, Reyhanlı'da, ilimizin her bir köşesinde teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek umudu paylaşmaya devam ediyoruz. Öncelikle enerjisi, birikimi ve inancıyla bizimle olan Sayın Yıldırım Kaya'ya sonsuz teşekkür ediyorum. Uçtan uca Akdeniz yürüyüşümüzü gerçekleştirerek ilerliyoruz, bize eşlik eden kadınlar ve gençlerimiz zaferin yolunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.  
 
Hafta  sonu boyunca süren ilçe başkanlık ziyaretlerinin ardından hafta başında Reyhanlı İlçe Başkanlığı ve akabinde Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden heyete eşlik eden Başkan Nazım Culha, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin katılımıyla da Suriye sınırının sıfır noktasında Mehmetçiğe moral ve destek verdi.  
 
Başkan Nazım Culha, Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlere rahmet, aile ve sevdiklerine de başsağlığı diledi. Operasyon sırasında yaralanan askerlere için de acil şifalar dileyen Başkan Nazım Culha, Suriye sınırında, "Reyhanlı'dan vatan evlatlarına bin selam olsun"" ifadelerini kullandı. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar