Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kebap'ın Ehilleri Park Forbes AVM'de..

İskenderun'da bir süre önce yeni konsepti ile hizmete giren Ehli Kebap lezzeti ile fark yaratıyor.

Kebap'ın Ehilleri Park Forbes AVM'de..Web
TV

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Park Forbes AVM teras kısmında hizmet vermekte olan Ehli Kebap'ta kuzu eti ile yapılan et yemekleri fark yaratıyor. 
İskenderun'da deniz kenarında güzel bin manzarada başta çöp şiş olmak üzere ,ızgara, Adana ve Antep mutfağının esintileri ile bir birinden leziz kebap çeşitlerini Ehli Kebapta bulabilirsiniz. 
 Ehli Kebap ortakları Akay Üzel ve Ümit Yüksel İskenderun'a lezzet kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Akay Üzel "Çöp şişlerimiz günlük geliyor ve işleniyor kıymalarımız zırhtan geçiyor yani bıçak kıyması, ördek başı bonfile gibi etlerimizin hepsi dinlenmiş etler, on gün dinlendikten sonra sunuma hazırlanıyor. Antep Adana yöresinin esintileriyle müşterilerimize lezzetli ve sağlıklı et yemeklerini sunuyoruz" şeklinde duygularını dile getirirken işletme ortağı Ümit Yüksel özellikle toplu yemeklerde fiyatlarının son derece uygun olduğunun altını çizdi. 
İkram olarak verdikleri 6 çeşit mezenin Adana,Antep yöresi ile birlikte harmanlandığını belirten Yüksel İskenderuna iyi bir lezzet kattıklarını söyledi.  
Ehli Kebap'ın başarılı aşçısı Özgür Dede ise müşterilere baharat değil et yedirdiklerinin altını çizdi. Dede,  bölgenin en iyi ve taze etlerini seçtiklerini etlerin on günlük dinlendirme sürecinden sonra müşterilere sunduklarını belirtirken yoğun olarak kuzu eti kullandıklarının altını çizdi. 
 
 
 
 
Kebap'ın Ehilleri Park Forbes AVM'de.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar