Skip Navigation Links

Feray Dingil 'Kadınlarımız Başarılı Çalışmalara İmza Atıyor'

Feray Dingil, yaşamın her alanında önemli sorumluluklar üstlenen kadınlarımızın başarılı çalışmalara imza atmakta olduğunu belirtti.

Feray Dingil 'Kadınlarımız Başarılı Çalışmalara İmza Atıyor'

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, yaşamın her alanında önemli sorumluluklar üstlenen kadınlarımızın başarılı çalışmalara imza atmakta olduğunu belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, Kadın ve Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen “1.Kadın Buluşması”toplantısına katıldı.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, Kadın ve Demokrasi Derneğinin (KADEM) kurulduğu günden bu yana çok önemli çalışmalara imza attığını belirterek,” Hükümetimiz son yıllarda kadın erkek fırsat eşitliğinin pekiştirilmesi ve kadın haklarının geliştirilmesi konusunda çok öneli adımlar atmıştır. Bu vesile ile ülkemizdeki mevcut siyasal, sosyal ve ekonomik düzenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kadınlarımızın birikimlerini, yeteneklerini verimli olarak kullanabilecekleri uygun zemini sağlamak amacı ile kurulan KADEM’in son derece başarılı çalışmalara imza attığını gözlemliyoruz” dedi.
FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Hatay Şube Başkanı Selma Tunç sie kadınların geri plana itildiği bir toplumun kalkınmasının mümkün olamayacağını belirterek, "Kadınıyla erkeğiyle daha çok üretmeye, ülkemizin gücüne güç katmaya çalışacağız" dedi.
Kahvaltı programına kaymakam eşleri, belediye başkanlarının eşleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet