Skip Navigation Links

Gazilerimizin Her Zaman Yanındayız

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Afrin harekatında kahramanca mücadele eden ordumuzun her daim yanında olduklarını belirtti.

Gazilerimizin Her Zaman Yanındayız

İskenderun   A+a-

 Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı" harekâtında gazi olan ve İskenderun'da tedavisi süren Manisalı Uzm. Çavuş Süleyman Dindar'ın(25) ailesi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Gazi olan askerimizin İskenderun’a gelen ailesi ile yakından ilgilendiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Aldığımız bilgilere göre askerimizin tedavisi devam ediyor. Durumu gayet iyi. Rabbim acil şifalar versin. Tekrar geçmiş olsun. Ülkemiz ve milletimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Canlarını vatanımızın bağımsızlığı uğruna canı ve kanı pahasına göğsünü siper etmiş tüm gazilerimizin her zaman yanındayız ”dedi. 
Başkan Seyfi Dingil,” Devletimiz bütün imkânları ile güvenlik güçlerimizin yanında. Gazimiz inşallah en kısa zamanda da aramızda olacak. Bir kez daha kendisine ve tüm gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bizler ailesi ile her an irtibatımızı sürdürüyoruz. Onları kentimizde konuk ediyoruz. Şu iyi bilinsin ki aziz vatanımız sahipsiz değildir. Bu mücadele kahraman ordumuzun her zaman yanındayız. Son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar Devletimizin mücadelesi kararlılıkla sürecektir ” diye konuştu.
Gazinin yakınları ise yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet