Skip Navigation Links

'Çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz '

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 'Çalışmalarımızı titizlik yürütüyoruz' dedi.

'Çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz 'Web
TV

Gündem   A+a-

 Ekibiyle birlikte yapımı devam eden menfez çalışmalarını yerinde inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Çalışmalarımızı titizlik yürütüyoruz" dedi.
 
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bir süre önce ilçede etkili olan sağanak yağışın dönüştürdüğü sel sonrası Fen İşleri Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği menfez çalışmalarını Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yerinde inceleyerek personellerinden bildi aldı. 
 
Derelerde su akışına uygun bir zemin yaratmak, temiz dereler oluşturmak amacıyla Hüyük Mahallesindeki eski menfezin yerine yapılan yeni menfezin çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Nazım Culha, yağmur sularının denize daha rahat ulaşması için menfez ve yol geçişlerinin yanı sıra, dere ıslahı, kanal temizliği gibi çalışmaların da aralıksız devam ettiğini belirtti.  
 
Hüyük Mahallesindeki incelemelerin akabinde Başkan Nazım Culha, Tülek Mahallesinde menfez yapım çalışmalarını Tülek Mahalle Muhtarı İsa Başeğmez'in katılımıyla yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eski menfezin çökme tehlikesi yarattığını ve ekonomik ömrünü tamamladığını ifade eden  Başkan Nazım Culha, yapım aşamasında olan yeni menfezin aynı zamanda vatandaşların ulaşımlarını daha güvenilir ve daha rahat sağlaması amacıyla mini bir köprü görevi de göreceğini belirtti. Başkan Culha, olası bir taşkında insanların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla belediye ekiplerinin çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini söyledi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet