Skip Navigation Links

M.Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği'nin İTSO’ya Nezaket Ziyareti

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

M.Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği'nin İTSO’ya Nezaket Ziyareti

Eğitim   A+a-

 Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Funda Turaç, Okul Aile Birliği Başkan yardımcısı Şirin Tocan  ve  Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Muhasibi Yasemin Sönmez İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular. Eğitimci olması nedeniyle Okulların ve eğitimlerin sorunlarını çok iyi bilen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a ve İTSO yönetimine desteklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Funda Turaç, Okullarının ihtiyaçlarının giderilmesi öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri  için çaba sarf ettiklerini vurguladı. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  Devlet okullarında öğretmen ve Okul Aile Birliği üyelerinin özveri ile hareket etmeleri sayesinde okullardaki eğitim, araç ve gereçlerin alınmaktadır. Bu konuda Okul Aile Birliğinin önemli gayretleri olduğunu görüyoruz. Sizler de Okulunuzda öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan ötürü sizleri takdir ediyoruz” dedi.
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a desteklerinden dolayı plaket takdim ettiler. Ziyarette İTSO Muhasip üye Necat Özkaya ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet