Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Amacımız İskenderun'a Modern Bir Sanayi Sitesi Kazandırmak!..

İTSO yönetimi Belen Kaymakamı Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundular

Amacımız İskenderun'a Modern Bir Sanayi Sitesi Kazandırmak!..

Belen   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak Belen ve İskenderun ekonomisi ile Belen’e kurulması düşünülen Yeni Sanayi Sitesinin yeri konusu ele alındı.
İTSO yönetiminin Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın ziyaretinde İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz de yer aldı. 
İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, Belen sınırları içerisinde yer alan İskenderun Mezarlık Kompleksini geçtikten sonra hemen Otobanın üst kısmına kurulması düşünülen Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili Belen Kaymakam’ı Abdulaziz Aydına bilgiler vererek, sürecin hızlanması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi. İTSO  Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetiminin Sanayinin yeni yerine taşınması için büyük destekler verdiklerini belirten Açıkgöz; “Bu konuda Belen Kaymakamlığı ve Belen belediyemizden de destek bekliyoruz. Resmi girişimlerimizi yaptık, konu ile ilgili üyelerimizi sürekli bilgilendiriyoruz. Amacımız İskenderun’a modern bin sanayi sitesi kazandırmak” dedi. 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, İskenderun’a yeni bir sanayi sitesinin kurulmasının artık kaçınılmaz olduğunu belirterek, Sanayi sitesinin yeni yerine taşınması noktasında İTSO olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Neticede buradan üyelerimiz istifade edecek ve daha modern bir Sanayi Sitesi şehrimize kazandırılmış olacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise, Belen sınırları içerisinde yapılması planlanan yeni İskenderun Sanayi Sitesi ile ilgili çalışmalar yapılması için gerek belediye gerekse ilgili kurumlarla görüşeceğini ve konunun takipçisi olacaklarını vurguladı.
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyesi Gassan Kuran, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve İskenderun Küçük Sanayi Sitesi yapı Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz de yer aldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar