Skip Navigation Links

Başkan Civelek kırtasiye dağıttı..

İskenderun Belediyesi, ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı.

Dünya   A+a-

İskenderun Belediyesi, ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı. İskenderun genelindeki merkez ilköğretim okullarına dağıtılan 3.483 adet kırtasiye poşeti ile okula yeni başlayan küçük öğrencilere jest yapılmış oldu. Yazı defteri, boyama kalemleri, kalem, silgi gibi 1. sınıf öğrencilerine hitap eden kırtasiye dağıtımı ilköğretim haftası töreninin yapıldığı 5 Temmuz İlköğretim Okulu ile Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda bizzat Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek tarafından yapıldı.
Başkan Civelek Namık Kemal İlköğretim Okulu’ndaki kırtasiye dağıtımı sırasında “çocuklarımız bizim geleceğimiz. 1. sınıf öğrencilerimize kırtasiye poşetleri ile destek sunduk. Önümüzdeki günlerde yani Kasım veya Aralık ayında “Çocuklar üşümesin” adı altında başlatacağımız bir kampanya ile ihtiyacı olan öğrencilerimize palto dağıtacağız” diye konuştu.
Öte yandan 5 temmuz ilköğretim okulundaki kırtasiye dağıtımına Ak parti Milletvekili Orhan Karasayar’da katıldı ve Vekil Karasayar, hükümetin öğrencilere ücretsiz ders kitabı verdiğinin altını bir kere daha çizerek , öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.
İskenderun belediyesi’nden kıratsiye yardımı alan öğrenciler ile bazı veliler aldıkları kırtasiye yardımı sonrası bizzat Başkan Civelek’e teşekkür ettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet