Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE Öğrencileri Sporda da İddialı

Öğrencilerinin sosyal ve sportif faaliyetlere katılımını destekleyen (İSTE),takım sporları ve bireysel sporlarda çalışmalarına ara vermeden devam ediy

İSTE Öğrencileri Sporda da İddialı

Spor   A+a-

 
 
2017-2018 eğitim-öğretim yılına; salon futbolunda 1.'lik, voleybolda 3.'lük başarıları elde ederek başlayan İSTE gözünü yeni başarılara dikti. Şubat ayının son haftasında bilardo, Mart ayında kickbocks, bilek güreşi, badminton ve Nisan ayında basketbol ve masa tenisi karşılaşmalarına çıkacak olan İSTE'li sporcular, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Spor Koordinatörü Sıtkı KAHVECİOĞLU ve Antrenör Ali KÖSE yönetiminde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Okulun spordaki başarılarını ve hedeflerini değerlendiren İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı KAHVECİOĞLU konuşmasında; ‘Yeni yıla çok iyi bir başlangıç yaptık, voleybol takımımız 3.lük alarak kupayı üniversitemize kazandırdı. Basketbol takımımızdan sonra Futsal takımımız da şampiyon olarak Üniversitelerarası 1. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Bundan sonraki ilk hedefimiz ilk etapta Üniversitelerarası 1. Lig’de kalıcı olmak, daha sonra ise Üniversitelerarası Süper Lig’e yükselmek olacaktır. Bireysel sporlarda ise; ilk olarak geçen yıl Türkiye 3.sü çıkarttığımız bilardo, Türkiye 2.cisi çıkarttığımız Kickboks, Türkiye 5.cisi olduğumuz Bilek Güreşi ve ilk kez katılacağımız Badminton branşlarında Türkiye Şampiyonalarına katılarak İSTE’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Katılım sağlamamız konusunda bize her zaman destek olan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Türkay DERELİ hocamıza ve SKS Daire Başkanımız Prof. Dr. Yasemin BİRCAN YILDIRIM hocamıza şahsım ve öğrencilerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar