Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

5 Sporcumuz Yarı Finaller İçin Avantaj Sağladı

Türkiye 11-12 yaş Ulusal Gelişim 1.Etap Bölge Yüzme Müsabakaları 17-18 Şubat tarihlerinde İskenderun’da yapıldı.

5 Sporcumuz Yarı Finaller İçin Avantaj Sağladı

Spor   A+a-

 Türkiye Sutopu Federasyonunun organize ettiği “Türkiye 11-12 yaş Ulusal Gelişim 1.Etap Bölge Yüzme Müsabakaları” 17-18 Şubat tarihlerinde İskenderun’da yapıldı. Şehrimizde ilk defa düzenlenen bölge müsabakalarına 12 ilden 40 takım 227 sporcu katıldı. 
 Bu müsabakalarda İskenderun Yüzme İhtisas olarak, daha önceki elemlerde yarış barajlarını geçen Arda Sak, Efe Alagöz, Öykü Kaynak, Cansu Ceren Atçı ve İlke Aktuğ isimli 5 sporcumuz ile ilimizi temsil ettik.  Müsabakalar sonunda 5 sporcumuzda bundan sonraki etap olan yarı finallere katılmak için gereken dereceleri elde ederek büyük avantaj yakalarken, sporcularımızdan  Öykü Kaynak 50 metre sırtüstünde bölge 2., Efe Alagöz 100 karışıkta bölge 2.,100 metre kelebekte bölge 3. olmaları  bizleri ayrıca gururlandırdı. 
 Türkiye Yüzme Federasyonunun geçen yıl başlattığı “11-12 yaş Ulusal Gelişim Yüzme Projesi “ bu yaş grubu ve altındaki sporcuların derecelerinin hızla düşmesini sağlayarak gelişimlerini olumlu şekilde etkilemektedir.  Bu projede geçen yıl dört sporcumuz ile yer almış, iki sporcumuzu Türkiye Finallerinde yüzdürmeyi başarmıştık. Bu yılda hedefimiz daha çok sporcu sayısı ile Türkiye Finallerinde ilimizi temsil etmektir. 
  İlçemizin ilk defa ev sahipliği yaptığı bu müsabakaların buraya verilmesini sağlayan  Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Sayın Erkan Yalçın’a, Yönetim Kurulu üyesi  Sayın Haluk Önem’e, 11-12 yaş gelişim projesi Bölge Sorumlusu Sayın Ebru Gençay’a , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Cemil Şensöz’e , İlçe Müdürü Sayın Ferit Ali Gündel’e , müsabakalar sırasında özverili bir şekilde çalışan Tesis amiri Sayın Fatih Poyraz’a  ve havuz personeline , emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 19.02.2018
 
         Murat Kaptanoğlu
           İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü
           Baş Antrenörü
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş