Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mehmet Horuz Güven Tazeledi…

Arsuz'da 1994 yılından bu yana Mehmet Horuz başkanlığında faaliyet gösteren Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi,olağan genel kurulunu gerçekleşti

Mehmet Horuz Güven Tazeledi…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde 1994 yılından bu yana Mehmet Horuz başkanlığında faaliyet gösteren Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. 
Genel kurulda Gözcüler adının önüne Arsuz adı verilmesi yönündeki bakanlık kararı da üyelerin oylarıyla kabul edilerek Arsuz Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ismi tescillendi. 
Arsuz Gümüş Otel’de gerçekleştirilen genel kurula, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve Başkan yardımcısı Değer Tultak, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı İsmail Toklucu, bölgede faaliyet gösteren esnaf kredi kefalet kooperatif başkanları Hüseyin Sönmez, Şaban Kekeç, Ali Oğuz ve Remzi Çaylı, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve kooperatif üyesi bölge esnafları katıldı. 
Mehmet Horuz ve yönetim kurulunun güven tazeleyerek 3 yıllığına yeniden seçildiği genel kurulda, üyelerin ilgisi oldukça fazlaydı. 
Mehmet Horuz  başkanlığındaki yönetim kurulu asil ve yedek, denetim kurulu asil ve yedek şu isimlerden oluştu; 
Yönetim Kurulu Asil ; Mehmet Horuz, Adnan Pehlivan, Şevket Ekenel, Muti Altun, Ricai Karataş
Yedek Üyeler; Emir Horuz, İbrahim Yıldız, Çetin Yıldız, Sertaç Hopur, Sabri Topaloğlu
Denetim Kurulu Asil; Naim Çam, Süleyman Zeytun 
Denetim Kurulu Yedek;  Münir Adanalıoğlu, Serkan Ağçam
 
 
 
Divan Başkanlığını Birlik Başkanı İsmail Toklucu’nun yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.  
 
Harekatta Muzaffer Olacağız !
Yaptığı konuşmada, yaklaşık 1 aydır devam eden terörist yapılanmaları ortadan kaldırmaya yönelik Suriye’nin Afrin kentine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiler ile Sevillere Allah’tan rahmet dileyen Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, Türkiye’nin bu harekatta muzaffer olması için de duacı olduklarını söyledi. 
 
Halk Bankası’nın Ürünlerini Kullanın.. 
Mehmet Horuz yaptığı konuşmada kooperatifin faaliyetleri ve mali durumu ile ilgili bilgiler verirken, üyelerin desteği ve Halk Bankası’nın önemli katkılarıyla birinci sınıf bir kooperatif olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek şöyle konuştu; 
“Bankacılık işlemlerinizi ve kredi taksitlerinizi Halk Bankasında ödeyiniz. Diğer bankacılık işlemleri için yine Halk Bankası’nın ürünlerini kullanmanızı rica ediyorum 
Kredi taksitlerinizi vadesinde ödemeye gayret gösterin,  vadesinde ödenmeyen taksitler vade tarihi üzerinden 1 ay geçtikten sonra yakın izlemeye düşerek sicilinizi olumsuz yönde etkilemekte ve gecikme faizi ödemek durumda kalmaktasınız. 
       Önceleri kredi kartı ile kredi taksitlerinizi ödeme imkânı mevcut idi, yeni düzenlemeler neticesinde sadece takibe girmiş borçlarınızı kredi kartı ile tahsil edebiliyoruz. 
      Vermiş olduğumuz ödeme planları üzerinde masraf karşılıkları değişikliği neticesinde birtakım farklılıklar meydana geldi. Müsait zamanınızda kooperatifimize uğrayarak güncel ödeme planlarını temin edip ve konu hakkında detaylı bilgiler alınız. 
    Bugünden itibaren kooperatifimizin adı  ‘’Sınırlı Sorumlu Arsuz Gözcüler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’’ olarak bakanlıkça onaylandı, birazdan sizlerin kıymetli oyları ile tescillenecektir. “
Faaliyet raporu ve mali durum ve daha bir çok madde genel kurula katılan ortaklar tarafından oy birliğiyle kabul edildi. 
 
Arsuz Tüm Mahalleleriyle Bir Bütündür !
Arsuz’a Aidiyet Duygusu Yerleşmeli.. 
Genel kurulda konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, aidiyet duygusunun yerleşmesi konusunu gündeme getirerek, bakanlık tarafından da onaylanan kooperatifin adının Arsuz Gözcüler olarak güncellenmesinin ve üyelerin de bu kararı oy birliğiyle kabul etmelerinin önemli bir adım olduğuna dikkat çekti. 
Tüm mahallelerin birlikte Arsuz olduğunu belirten Başkan Culha, Arsuz’un geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için aidiyet duygusunun yerleşmesi konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. 
Arsuz Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi gibi, yaş sebze meyve ve narenciye üreticilerinin de kooperatifler çatısı altında olması gerektiğine vurgu yapan Nazım Culha, bölgede üretici ve imalatçının daha çok kazanması için aracıların ortadan kaldırılması gerektiğine vurgu yaptı.  
     
 
 
 
 
 
 
 
Mehmet Horuz Güven Tazeledi… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar