Skip Navigation Links

İSTE, Teknoloji Laboratuvarlarına Bir Yenisini Daha Ekliyor

İSTE,son teknoloji cihazları bünyesinde barındıran yeni bir laboratuvarı hizmete alıyor.

İSTE, Teknoloji Laboratuvarlarına Bir Yenisini Daha Ekliyor

Eğitim   A+a-

 Teknoloji odaklı bir eğitim sistemini benimseyen İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), öğrencilerin lisans ve lisansüstü eğitimlerinde ve ayrıca Ar-Ge faaliyetlerinde kullanabilecekleri son teknoloji cihazları bünyesinde barındıran yeni bir laboratuvarı hizmete alıyor. 
 
“Teknoloji ve inovasyonu önceleyen üniversite: TEKNOVERSİTE” vizyonuyla yola çıkan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), öğrencilerin eğitim-öğretim ve araştırma çalışmalarını daha verimli yapabilmeleri için yeni laboratuvarlar oluşturuyor. Bu bağlamda; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri için Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep ATAKAŞ’ın bağışları ile oluşturulan İSTE Metalografi Laboratuvarı yeni başlayan 2018 Bahar Dönemi’nde hizmete giriyor. Mikrocut, bakalitleme ve temizleme-parlatma cihazı ve benzeri cihazlarla donatılan laboratuvar, öğrencilere araştırma yapabilecekleri daha iyi bir ortam sunacak.
 
İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Metalografi Laboratuvarı’nın açılışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’da İSTE Merkez Kampüs’te gerçekleştirilecek. Ardından, iş adamı Recep Atakaş’ın yapacağı söyleşi saat 14.30’da Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet