Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Örnek Kaymakam Musa Sarı…

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, çok önem verdiği kurum ve kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor.

Örnek Kaymakam Musa Sarı…

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, hizmetlerin tabana yayılması ve daha kaliteli hizmetler üretilmesi açısından çok önem verdiği kurum ve kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor.
Kaymakam Musa Sarı, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve Çevre Koruma Kontrol Müdürü Şerif Akçalı’yı ziyaret etti.
Arsuz’da tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarını eşgüdüm içerisinde olması konusunda çok hassas olduğu bilinen Kaymakam Musa Sarı’nın ortaya koyduğu vizyon ve Arsuz’la ilgili hedefleri büyük takdir topluyor.
Zabıta Müdürü Sinan Altan ve Çevre Müdürü Şerif Akçalı ile zabıta memurları tarafından karşılanan Kaymakam Musa Sarı, zabıta ve çevre koruma kontrol müdürlüklerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, Arsuz’un gelişmesi ve kent bilincinin yerleşmesi için Kaymakam Musa Sarı ve kurumların yaptığı çalışmaları büyük bir takdirle izlediklerini belirterek, “En az Başkanımız Nazım Culha kadar hizmet heyecanı olduğuna şahit olduğumuz kaymakamımızla birlikte çalıştığımız için kendimizi ve ilçemizi şanslı görüyoruz.”
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar