Skip Navigation Links

Bu Koleje Gidenin Bursu ve İşi Hazır !

Tahsin Kabaali,'Antakya OSB Teknik Koleji' projesinde gelinen aşamayı paylaşmak üzere Hatay Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.

Bu Koleje Gidenin Bursu ve İşi Hazır !

Ekonomi   A+a-

 Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, yönetim kuruluyla birlikte Organize Sanayi Bölgesinde yapımına başlanacak "Antakya OSB Teknik Koleji" projesinde gelinen aşamayı paylaşmak üzere Hatay Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.
Burs ve iş garantili makine teknolojisi dalında eğitim verecek “Tematik Teknik Kolej” konseptindeki kolej projesiyle ilgili Vali Erdal Ata’ya brifing veren Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali şöyle dedi;
“Yapımına kısa sürede başlayıp 2 yıl içerisinde tamamlayacağımız "TEMATİK TEKNİK KOLEJ" konseptindeki okulumuz ilk etapta "MAKİNE TEKNOLOJİSİ" alanında eğitim verecektir.
Okulumuz 35.000 m2 arazi üzerinde, 4.000 m2 oturum alanında, 3 etap, 36 derslik ve 600 öğrenci kapasiteli olarak planlanmaktadır. 192 öğrenci ve 12 derslik kapasiteli olarak planlanan ve eğitime alınacak ilk etap için 5 Milyon TL yatırım öngörmekteyiz.
Antakya OSB olarak, öğrencilerimize burs ve iş garantisi sunacağımız okulumuzun ilimizde öğrencilerin okumak isteyecekleri öncelikli meslek lisesi olmasını hedeflemekteyiz.”
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet