Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tufan Yıldızlar Koleji Van İçin Kenetlendi..

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Tufan Şirketler Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Özel Tufan Yıldızlar Koleji, tüm sosyal sorumluluk projelerinde baş

Dünya   A+a-

 
 
Hatay’ın Dörtyol İlçesinde Tufan Şirketler Grubu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Özel Tufan Yıldızlar Koleji, tüm sosyal sorumluluk projelerinde başarılı bir şekilde organize olabiliyor.
Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından binlerce insanın mağduriyetine duyarsız kalmayan Özel Tufan Yıldızlar Koleji idaresi ve öğrencileri, her aileye bir koli olmak üzere 100 koliyi Van’a gönderdiler.
Her kolide bir ailenin ihtiyacı olabilecek her şeyi bulundurmaya gayretinde olduğu gözlenen Özel Dörtyol Tufan Yıldızlar Koleji öğrencilerin bu çabası Dörtyol’da büyük takdir gördü.
 
 
Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit,
“Öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Dörtyol halkını tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Ülkemizin herhangi bir yerinde oluşan acı tüm ülkemizi derinden etkiliyor. Dayanışma içerisinde bu tip faaliyetler gösteriyorlar. Dayanışmanın en somut örneklerinden biri bu. Bu davranışlarından dolayı okul idaresini, öğrencilerimizi ve Dörtyol halkını tekrar tebrik ediyorum. Van’da meydana gelen depremde ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum, ülkemizin başı sağ olsun. Ülkemizin tüm güçleriyle depremzedelerin yanında olduğumuzu görmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. “ dedi.
 
Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Tufan da yaptığı kısa konuşmada, acıyı paylaşmak ve bir nebze de olsa faydalı olabilmek için 100 koliden oluşan yardımı Van’da zarar gören vatandaşlara ulaştırmak için çalışan okul idaresi ve öğrencilere teşekkür ederek şöyle dedi: “Deprem olduğu andan itibaren ki acı Sayın Kaymakamımızın da ifade ettiği gibi en büyük acımızdı. Orada ölen vatandaşlarımıza, yaralılara, kalanlara bir nebze denizde bir tanecik olsa da kısa sürede yaptığımız çalışmalarda inanıyorum ki, onlara bir damla da olsa faydası olacak, bir heyecan verecek. Bir nebze de olsa oradaki vatandaşlarımızın acısını paylaşmış olacağız. Konu ile ilgili yapılan çalışmalardan dolayı okul aile birliğine, öğrencilerimize, müdürlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah biz bundan sonra da yardımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar