Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Yollar Açılıyor Mahalleler Kucaklaşıyor…

Arsuz Belediyesi, mahalleleri birbirine bağlamaya, huzurlu ve güvenli ulaşım imkanı sağlamaya devam ediyor.

Arsuz’da Yollar Açılıyor Mahalleler Kucaklaşıyor… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Dağınık ve geniş olan Arsuz coğrafyasında mahalleleri birbirine bağlarken ana artelleri rahatlatmayı amaçlayan Belediye Başkanı Nazım Culha, özellikle yaz aylarında nüfusu üç katına çıkan Arsuz ilçesinde, yoğunluktan tıkanan merkez Uluçınar Mahallesi trafiğini rahatlatmak için Gözcüler Mahallesi’ne bağlayacaklarını söyledi. Başkan Culha, 25 metre genişliğinde 1840 metre uzunluğundaki yolun, ticari faaliyetleri de geliştirecek, Gözcüler Mahallesi’nin kalkınmasına önemli katkı sunacak önemli bir yol olacağına dikkat çekti. 
 
Bürokrasiden kaynaklı geciken kadastro çalışmaları nedeniyle startı bugün verilebilen 25 metrelik yol, Arsuz ilçesi için oldukça büyük önem taşıyor. 
 
CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanı Sibel Uslu, meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları Özgür Murt ve Sedat Deveci ve de daire müdürlerinin katılımıyla açılış startı verilen Arsuz merkezi Gözcüler Mahallesi’ne bağlayacak 25 metrelik yolun yaz dönemi öncesi bitirilerek faaliyete geçirilmesi planlanıyor. 
 
Arsuz ilçesinde tüm mahalleleri birbirine bağlayan yol çalışmalarının büyük oranda bittiğini belirten Belediye Başkanı Nazım Culha, Madenli Mahallesi’nden Üçgüllük ve Akçalı mahallelerini bağlayan yolların Höyük ve Hacıahmetli’ye bağlanması işlemlerinin tamamlandığını belirtirken, özellikle tarımla uğraşan bölge halkının tarlasına, bağına, bahçesine, diğer mahallelerdeki akrabalarına huzur ve güven ortamında ulaşımını sağlamak adına geniş ve konforlu yollar yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 
 
Kamu Hizmetleri Karaağaç’ta da Olacak! 
 
Başkan Culha, mahallelere yerinde hizmet verebilmek adına belediye hizmetlerinin yaygın bir şekilde sürdüğünü hatırlatırken, ilk günden bu yana devam eden Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde olduğu gibi, özellikle Karaağaç Mahallesi’nde Hatsu veznesi ve Nüfus İşleri Müdürlüğü şefliği kurulması için çalışmaların son aşamada olduğunu belirterek bölge halkına müjdeyi verdi.
 
 
 
 
 
Arsuz’da Yollar Açılıyor Mahalleler Kucaklaşıyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş