Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Yerinde hizmet ve katılımcı belediyecilik”

Karaağaç Ek Hizmet Binasındaki makamında bölge halkını ağırlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,“Yerinde hizmet ve katılımcı belediyecilik” dedi.

 “Yerinde hizmet ve katılımcı belediyecilik”

Arsuz   A+a-

 Yerinde hizmet anlayışını daha da aktif hale getirmek için Karaağaç Ek Hizmet Binasındaki makamında bölge halkını ağırlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Yerinde hizmet ve katılımcı belediyecilik” dedi.
 Arsuz’u ileriye taşımak için doğru zamanda, doğru yerde ve doğru hizmetler yapmaya özen gösteren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçenin geniş coğrafyasının her bir köşesine yerinde hizmet ve ulaşabilirlik anlayışıyla hareket ediyor.   
Karaağaç Ek Hizmet Binasındaki makamında Karaağaç, Nardüzü ve civar mahallelerde yaşayan vatandaşları ağırlayan Başkan Nazım Culha, fikirlere önem veren, toplumcu ve katılımcı sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini ifade ederek,  “Arsuz’un her bir köşesindeki vatandaşlarımıza ulaşmaya çaba sarf ediyoruz. Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve daha yaşanılabilir marka bir şehir ortaya koymak için bugün burada mahalle sakinlerinin ve esnaflarının talep ve önerilerini dinleyerek sorunları yerinde tespit etmeye yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş