Skip Navigation Links

Bakan Yardımcısı Coşkun: 'Bizim İşimiz Hizmettir'

Yusuf Coşkun, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Coşkun: 'Bizim İşimiz Hizmettir'

İskenderun   A+a-

 Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.
Hatay’a gelen Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, İskenderun Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçeyi daha iyi noktalara getirmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar İskenderun halkına en güzel şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
Zaman zaman belediyeleri ziyaret ettiklerini belirten Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, “AK Parti hükümetleri döneminde birçok farklı konuda önemli hizmetler hayata geçti. Bizim işimiz hizmettir. Bu vesile ile çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diliyoruz” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet