Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarı Zeybekler'den “Afrin Yolunda Bir Bayrak” Projesi'ne tam destek...

Sarı Zeybekler'den “Afrin Yolunda Bir Bayrak” Projesi'ne tam destek...

Sarı Zeybekler'den “Afrin Yolunda Bir Bayrak” Projesi'ne tam destek...

Gündem   A+a-

 Sarı Zeybekler Derneği, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nün yapmakta olduğu “Afrin Yolunda Bir Bayrak” Projesiyle, Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan kahraman Mehmetçikleri desteklemek amacıyla hediye edilecek 2018 adet Türk bayrağı hazırlanmasına tam destek veriyor.
Bayrak malzemelerinin İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından temin edildiği projeye tam destek verdiklerini ifade eden Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt şunları söyledi :
"Bazı ülkeler, sınırımızın güneyinde, terör örgütlerini biraraya getirerek, güvenliğimizi tehdit edecek adımlar atmışlardır. Bölgemiz ateşten bir çember haline gelmiştir. Son yedi yılda komşumuz Suriye'de bir milyondan fazla insan iç savaş sebebiyle ölmüş, dört milyona yakın göçmen de ülkemize sığınmıştır. Ülkemiz Suriye kaynaklı terör saldırılarına maruz kalmış, yüzlerce sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 
Sınırlarımızda meydana gelen bu olaylardan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'den başlamak üzere Zeytin Dalı Harekatını başlatarak o bölgeyi terör örgütlerinden temizlemek gibi zorlu bir operasyon başlatmıştır. 
Bu operasyona katılan kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak adına “Afrin Yolunda Bir Bayrak” Projesini hayata geçiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü gönüllülerini bu duyarlı ve anlamlı etkinliklerinden dolayı canı gönülden kutluyor ve dernek olarak kendilerine tam destek veriyoruz."
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar