Skip Navigation Links

Yardımlaşma ve Dayanışma İçindeyiz..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Yardımlaşma ve Dayanışma İçindeyiz..

İskenderun   A+a-

 Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç ve Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
AMACIMIZ HALKA HİZMET
Belediyenin çalışmaları hakkında konuklarına bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Her mahalleye eşit hizmet yapıyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz. Neticede amacımız halka hizmet etmektir” dedi.
YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ
Halka hizmet noktasında sürekli dayanışma ve yardımlaşma içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Zaman zaman belediyelerimizi ve kurumlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından konuklar Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dileyerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet