Skip Navigation Links

Meydan Mahallesi'ne Çocuk Parkı Yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, meydan mahallesine yeni bir çocuk parkının yapılmakta olduğunu belirtti.

Meydan Mahallesi'ne Çocuk Parkı Yapılıyor

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü tarafından meydan mahallesinde yapılmakta olan park alanında incelemelerde bulundu.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Çocuklarımızın boş zamanlarını daha güzel bir şekilde değerlendirebilmesi için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin hemen hemen her mahallesine vatandaşlarımızın dinlenebileceği park alanları yaptık ve yapamaya devam ediyoruz. İhtiyacı olan mahalle ve sokaklarda boş alan bulunması halinde çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Yeni yapılan parkların genelinin çok amaçlı olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Şuan da zemin düzenleme ve betonlama çalışmaları yapılıyor. Ardından çevre duvarı çekilecek. Topraklama ve yeşillendirme çalışmalarının ardından oyun grupları yerleştirilip montaj çalışmaları yapılacak. Işıklandırma ve peyzaj çalışmalarının ardından parkımızı çocuklarımızın hizmetine açmış olacağız. Çok amaçlı yapılan parkta dinlenme alanları ve ağaçlandırma çalışmaları yapılarak kısa süre içinde hizmete açılması hedefleniyor” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet