Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Personelleri Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimine Katıldı

İTSO Personelleri ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimine Katıldı

İTSO Personelleri Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimine Katıldı

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası personelleri, gerek oda bünyesinde gerekse TOBB’nin düzenlemiş olduğu eğitimlere katılarak, mesleki anlamda bilgi, birikim ve tecrübelerini arttırıyorlar. 
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Trabzon Ticaret Borsası işbirliğinde, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 3. ve 8. Dönemlerde akredite olan 44 Oda ve borsanın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularına yönelik “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi” Trabzon’da düzenlendi.
 
TOBB Akreditasyon Genel Sekreteri  Özge Karatepe’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen seminer yoğun ilgi gördü. 
 
TOBB Türk Loydu eğitmeni Kerim Dinçbudak tarafından verilen eğitimde; kuruluşun bağlamı, tanımları, süreç, liderlik, planlama, destek, operasyon, performans değerlendirme ve iyileştirme konuları üzerinde duruldu.
 
İki gün süren eğitimde katılımcılara; Sosyal Medya Uzmanı Samet Çelik tarafından “Kurumsal Sosyal Medya Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler” konulu bir bilgilendirme sunumu da yapıldı.
 
 
Düzenlenen eğitim çalışmasının önemine değinen Trabzon TSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu;“Türk Oda ve Borsa sisteminin; Oda ve Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, sistemin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesinin sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyum amacıyla Akreditasyon Sistemi kurulmuştur. 2001 yılından beri yürütülen çalışmalar kapsamında uzun bir yol kat edilmiştir. Bu dönem içinde; 12 dönemde toplam 250 Oda ve Borsa ve iki şube akredite edilmiştir. Bugün artık 13’üncü dönem Oda ve Borsalarımız sisteme dahil edilmiş ve çalışmalarına devam etmektedirler. Sisteme dahil edilen Oda ve Borsalar için geniş kapsamlı bir eğitim programı oluşturulmakta ve uygulanmaktadır. Bu kapsamda TOBB, Odamız ve Borsamız işbirliğinde, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi gerçekleştirildi” dedi.
2 gün süren eğitim seminerine İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve Akreditasyon sorumlusu Güldane Erkol de katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar