Skip Navigation Links

HBB Personellerine Sosyal Medya ve Etkileri Konulu Seminer Verildi

Çukurova Belediyeler Birliği tarafından hazırlanan‘Yerinde Hizmet Projesi’ kapsamında,HBB de ‘Sosyal Medya ve Etkileri’konulu seminer düzenlendi.

HBB Personellerine Sosyal Medya ve Etkileri Konulu Seminer VerildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Çukurova Belediyeler Birliği tarafından hazırlanan‘Yerinde Hizmet Projesi’ kapsamında, Hatay Büyükşehir Belediyesinde ‘Sosyal Medya ve Etkileri’ konulu seminer düzenlendi.
HBB Meclis Salonu’nda personellere yönelik yapılan seminere konuşmacı olarak katılan Sosyal Medya Uzmanı Şahin Mert Bingüllü, sosyal medyanın tanımını yaparak günümüzdeki kullanım sıklığına değindi.
Konuşmasının devamında hızlı etkileşim kurulan sosyal medya ağlarının daha ucuz ve daha yaygın bir alan olduğuna da değinen Sosyal Medya Uzmanı Bingüllü, "Çok kişiye ulaşmanın en etkili ve en ucuz yolu sosyal medya araçlarıdır. Özellikle belediyeler çalışmalarını sosyal medya araçlarını kullanarak geniş kitlelere daha kolay ve ucuz yolla iletebilir" dedi.
Bingüllü, sosyal medya araçlarının hangi zaman dilimlerinde etkili olacağı, içeriğinde hangi unsurların olması gerektiği konularında da bilgi verdi.
HBB Personellerine Sosyal Medya ve Etkileri Konulu Seminer Verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet