Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fatma Avlar'ın Abisi Hastane'deki Yatağında Konuştu!..

Roketli saldırıda şehit olan Fatma'nın ağabeyi hastanedeki yatağında konuştu

Fatma Avlar'ın Abisi Hastane'deki Yatağında Konuştu!..Web
TV

Reyhanlı   A+a-

 Hatay’ın Reyhanlı ilçesine Afrin’deki PKK mevzilerinden atılan roketle uykuda şehit olan 17 yaşındaki Fatma Avlar’ın aynı olayda yaralanan ağabeyi Bilgey Avlar, hastanedeki yatağında olay anını anlattı. Avlar, olay anında bacağının kırıldığını ancak ona rağmen kardeşinin yanına yöneldiğini ve Fatma'nın şehadete erdiğini fark ettiğini söyledi.
Reyhanlı ilçesindeki Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıfta öğrenim gören Fatma Avlar, Afrin’in Cinderes köyündeki PKK mevzilerinden 2 gün önce atılan roketin evlerine isabet etmesiyle uyurken şehit oldu. Saldırıda ağabey Bilgey Avlar ise ayağından yaralandı.
Özel bir hastanede tedavi gören Bilgey Avlar, olay anında bacağının kırıldığını ancak ona rağmen kardeşinin yanına yöneldiğini ve kardeşinin şehadete erdiğini fark ettiğini söyledi.
Kardeşini ‘melek’ olarak nitelendiren Bilgey Avlar, “Kendisi 11. sınıfta öğrenim görüyor. İzmir’de üniversite okumak istiyordu. O günü heyecanla bekliyordu. Acımız büyük, kelimeler kifayetsiz kalıyor. Öyle bir yerdeyiz ki hiçbir şekilde o acı dinmiyor. Tek tesellimiz şehit olması. İzmir’de amcamın ikiz kızlarıyla üniversite okumak istiyordu. ‘Ben size yük olmam çalışırım’ diyordu ancak biz ‘sen okuluna bak’ diyorduk. Allah mekanını cennet etsin. Kalbi o kadar güzel bir kızdı ki yüzünden zaten belli. Reyhanlı’da sevmeyen yoktur. Tek isteğim unutulmaması” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi’nin ve bazı siyasilerin kendisini hastanede ziyaret ettiğinde kardeşinin isminin okuduğu okula verilmesini istediğini söyleyen Bilgey Avlar, “Okuduğu Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi’ne Fatma’nın adının verileceğini söylediler. Ben de çok teşekkür ettim. İsminin verildiği an orada onur duyacağımı söyledim. Çünkü Fatma okulunu çok seven birisiydi. Hem arkadaşları tarafından öyle bir gurur olur hem bizim tarafımızdan unutulmayacak. Ne zaman o okul aklımıza gelse biz o okula elimizden gelen yardımı da yaparız” ifadelerini kullandı.
Fatma Avlar'ın Abisi Hastane'deki Yatağında Konuştu!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş