Skip Navigation Links

Sıkıntıları Gideriyoruz...

“Battı Çıktı” projesi kapsamında vatandaşların ve araç trafiğinin rahatlaması için açılan yan yollardaki asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Sıkıntıları Gideriyoruz...

Gündem   A+a-

  Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun’da başlatılan “Battı Çıktı” projesi kapsamında vatandaşların ve araç trafiğinin rahatlaması için açılan yan yollardaki asfaltlama çalışmalarına başlandı.
Vatandaşların şikâyetine neden olan ve mevsim şartlarının getirdiği yağışlardan dolayı oluşan çukurların yarattığı olumsuzluğu ortadan kaldırmak, araç trafiğini rahatlatmak ve vatandaşların geliş gidişini kolaylaştırmak amacıyla başlatılan çalışmaların hafta sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.
Hatay Büyük Şehir Belediyesi bölge koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Beydilli “Amacımız vatandaşlarımıza sıkıntı yaratan sorunları gidermektir” dedi.
Hatay Büyük Şehir Belediye başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın İskenderun’a kazandırdığı en büyük hizmetlerden biri olan “Battı Çıktı” projesinin tamamlanmasıyla hem kentin görüntüsünün değişeceğini hem de araç trafiğinin rahatlayacağını belirten bölge koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, asfaltlama çalışmalarının çift yönlü olarak başladığını ifade etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet