Skip Navigation Links

Samandağ Deniz Otobüsü Projesini Konuştu

Vatandaşların deniz otobüsüne ilgisi çığ gibi büyüyor.

Samandağ Deniz Otobüsü Projesini KonuştuWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çabalarıyla hayata geçirilecek ve uluslararası düzeyde önem taşıyan proje ile İskenderun’dan Mersin, Gazimağusa ve Beyrut’a kadar uzanan bir güzergâhta deniz otobüsü seferleri başlatmak için geri sayım başladı.
30 Ocak Salı günü, Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Salonu’nda Hatay Deniz Otobüsü ile ilgili tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya projenin organizasyonunu üstlenen HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Toplantıda konuşan Cömert, projenin gerçekleştirilmesi için özveriyle çalışacaklarını ifade ederek, deniz otobüsünün ilk seferini 23 Nisan’da yapmayı planladıklarını belirtti. 
Deniz otobüsleri ile ilgili görüş bildiren Nehir, bu projenin Hatay’ın en önemli projelerinden biri olacağının altını çizerek Kıbrıs gibi karşılıklı gidiş gelişlerin çok yoğun olduğu yerlere ulaşımda yaşanan zorlukların deniz otobüsü ile sona ereceğinin altını çizdi.
Tanıtım toplantısında görüşlerini ifade eden vatandaşlar projeye umutla baktıklarını ve projenin gerçekleşmesi halinde Hatay’ın birçok anlamda bir adım öne geçeceğine inandıklarını belirtti. 
Konuşmaların sonunda HADO’nun tanıtım videosu izlendi.
PROJENİN ONAYLANMASI İÇİN NEFESLER TUTULDU
 
Hatay Ulaşım AŞ’nin(HATULAŞ) gerçekleştirmek istediği proje, 11 Ocak günü komisyona havale edilmişti. Projenin komisyondan geçmesi ve mecliste tekrar görüşülerek oylanması Hatay’ın geleceği için büyük önem arz ediyor.
  
 
 
Samandağ Deniz Otobüsü Projesini Konuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet