Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi'nden Afrin Harekatına Tam Destek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kahraman Mehmetçiklerimizin her daim yanında olduklarını belirtti.

İskenderun Belediyesi'nden Afrin Harekatına Tam Destek!

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi envanterinde bulunan 4 Kamyon, bir lobet, bir greyder, bir ekskavatör, bir kamyonet ve bir pikap sınırda görevli askeri birliklere destek olmak amacı ile sınır hattına gönderildi.
ORDUMUZUN YANINDAYIZ
Silahlı kuvvetlerimiz tarafından, hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla  Suriye’nin Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan Zeytin Dalı harekâtının devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”terör odaklarına karşı vermiş oldukları mücadelede şanlı ordumuzun her zaman yanındayız. Zeytin Dalı Harekâtı ile sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz."  ifadelerini kullandı.
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
Başkan Seyfi Dingil,"Bizlerde belediye olarak yapılan istişareler sonucunda bölgede ihtiyaç duyulan iş makinelerimizi, sınıra askeri birliklere destek olmak amacı ile gönderdik. Ekiplerimiz ve araçlarımız sınır hattında bir süre görev yapacaklar. Bizler ordumuza her türlü desteği vermeye hazırız. Her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekâtı’nda da  dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Şanlı ordumuzu Allah muzaffer kılsın. Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar