Skip Navigation Links

Nevzat İnan, 'Zeytin Dalı Operasyonunda Mehmetçiklerimizin Yanındayız'

Kongrenin ardından konuşan Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, 'Zeytin Dalı operasyonunda Mehmetçiklerimizin yanındayız' dedi ve ekledi...

Nevzat İnan, 'Zeytin Dalı Operasyonunda Mehmetçiklerimizin Yanındayız'

Spor   A+a-

 "CAMİAMIZIN DESTEĞİYLE 3. LİG HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYİ ARZULUYORUZ"
Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, geçtiğimiz hafta sonu kulüp olarak gerçekleştirdikleri olağan üstü kongrenin kulübün kültürüne ve geleneklerine yakışır bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Kongreyi değerlendirirken sınırımızda terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen "Zeytin Dalı" operasyonuna da değinen Başkan İnan, bu operasyona yönetim olarak tam destek olduklarını belirtti. 
Arsuz Karaağaç Spor 1967 kulübünün olağan üstü genel kurulunu gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan İnan; "Olağan üstü kongre sonrası yönetime kattığımız yeni arkadaşlarımız ile daha güzel bir ekip oluşturduk. Toplantıya katılan tüm üyelerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı hepsine teşekkür ederim. Yeni oluşturduğumuz yönetim ile çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizler gelecek yılın hesaplarını yapmaya başladık. Yönetime giren tüm arkadaşlarımız hedefinde takımı en kısa zamanda hak ettiği 3. Lige çıkarmak var. 
Kulüp yönetimi olarak tüm Arsuz ve Karaağaç halkının gençlerine sportif faaliyetlerde en iyi hizmeti verip, onları her türlü kötü alışkanlıklardan uzat tutup, çevik ve ahlaklı bir nesil yetiştirmenin çabası içerisinde olacaktır. 
Taraf Desteğini Bekliyoruz...
Sezon başında bu yana takıma desteklerini esirgemeyen ve takıma gönül veren cefakar taraftarlarımızın desteğinin her zamankinden daha çok sürmesini istediklerini de dile getiren Kulüp Başkanı Nevzat İnan, "Tüm halkın desteğini bizlerden esirgememelerini ve maçlarda tribünleri doldurarak maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz" dedi.
ZEYTİN DALI OPERASYONUNDA MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDAYIZ
"Zeytin Dalı" Operasyonuna Tam Destek...
Askerlerimizin ülkemizin bekası ve sınır güvenliğini korumak adına gerçekleştirmiş olduğu "Zeytin Dalı" operasyonuna yönetim olarak tam destek verdiklerinin altını çizen Başkan İnan; "Ülkemizin terör örgütlerine yönelik sınırda başlattıkları "Zeytin Dalı" operasyonuna yönetim olarak destek veriyoruz. Yüce Mevlam askerlerimiz bu operasyonda muvaffak ve muzaffer kılsın" diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet