Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaç Spor Özüne Döndü !

Hedef Büyük ! Kararlı Bir Duruş Var…

Arsuz Karaağaç Spor Özüne Döndü !Web
TV

Spor   A+a-

 Tüzüğünde birkaç değişiklik yapmak için olağanüstü kongresini gerçekleştiren Arsuz Karaağaçspor, kulüp isminde revizyona gitti ve yönetim kurulu üye sayısını 15’ten 17’ye çıkarırken, kulübün fahri başkanlığına CHP’li Arsuz Belediye Meclis Üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Şevket Köybaşı’yı getirdi. 
 Yeniden Nevzat İnan başkalığında devam kararının alındığı kongrede, yönetimi daha da güçlendirmek için yönetim kuruluna önemli isimler girdi.  
Kongrede ayrıca Arsuz Karaağaç Spor, isim değişikliğine giderek, isminde 1967’yi çıkartarak kulüp isminin sadece Arsuz Karaağaç Spor olmasına karar verildi.
Arsuz Karaağaç Mahallesinde bulunan Televole Tesislerinde bugün olağan üstü kongresini gerçekleştiren Arsuz Karaağaç Spor 1967 kulüp üyeleri, kongrede önemli kararlar aldı. Divan başkanlığını Şevket Köybaşı’nın yaptığı kongreye saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kongrede isim değişikliğine giden Arsuz Karaağaç Spor 1967, ismini Arsuz Karaağaç Spor olarak değiştirdi. Tek liste ile gidilen olağan üstü kongrede yönetim kurulu üye sayısı 17’ye çıkartılırken, Kulüp Fahri Başkanlığına Şevket Köybaşı getirildi.
Yönetim kuruluna giren sürpriz isimlerden birisi ise Arsuz Gözcülerspor’un efsane başkan ve teknik direktörü Züher Ekenel oldu. Züher Ekenel, bölgede sporun gelişmesi ve yıldız futbolcuların keşfedilerek profesyonel kulüplere gönderilmesi için mücadele eden önemli bir spor adamı olarak Arsuz Karaağaçspor’a katkı vermek üzere yönetim kuruluna girdi. 
 
Hedef Profesyonel Lig !
Yönetim kuruluna katılan yeni arkadaşlarla birlikte hedeflerinin takımı 3. Lige çıkartmak olduklarını söyleyen Başkan Nevzat İnan, kulüp üye sayısını arttırmaya yönelik çalışmalarda bulunacaklarını belirtti. 
Olağanüstü kongre sonrası gündeme ilişkin de açıklamalarda bulunan Arsuz Karaağaçspor yönetim kurulu, Türkiye’nin sınırlarındaki terörist yapılanmalara yönelik düzenlenen Zeytindalı Harekatı’na tam destek verdiklerini belirterek, Türk Silahlı Kuvvetler’in Suriye’nin Afrin Kenti’ndeki terörist unsurları bertaraf etmek üzere başlattığı operasyonun zaferle taçlanacağından emin olduklarını ifade etti.
Olağan üstü kongre sonrası yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; 
Nevzat İnan, Selim Köybaşı, Emir Aracı, İsa Berkyürek, Haşim İnan, Doğan Çam, Yılmaz Çoban, Mehmet Ali Sipahioğlu, Recep Mercan, Nurettin Yüksel, Murat Arslan, Mithat Deveci, Hasan Tümkaya, Züher Ekenel, Ruzkullah Yılmaz, Mehmet Ali Çapar, Fehim Aşkar
Arsuz Karaağaç Spor Özüne Döndü ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet