Skip Navigation Links

Ordumuz Kahramanca Bir Mücadele Veriyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ordumuzun Afrin’de kahramanca bir mücadele verdiğini belirtti.

Ordumuz Kahramanca Bir Mücadele Veriyor

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türk Milletinin her zaman ordusunun yanında olduğunu belirterek devam eden Afrin operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
HER DAİM ŞANLI ORDUMUZUN YANINDAYIZ
Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Afrin’de bir süre önce başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan muvaffakiyetler diliyoruz. Her daim şanlı ordumuzun yanındayız. Bu güzel vatan için gözünü kırpmadan göğsünü siper eden askerimiz var olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun. Şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad eder şehit yakınlarının her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz ” dedi.
DUALARIMIZ MEHMETÇİKLERİMİZLE
Başkan Seyfi Dingil,” Ülkemizin güvenliği halkımızın huzuru için can siper hane bir şekilde Zeytin Dalı Operasyonu’nda Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız Mehmetçiklerimizle. Biz Türk milleti, güçlü bir devletiz. Bizi kimse yıkamaz. Kimse bölemez. Bunun üstesinden de şanlı ordumuz gelecektir. Dualarımız onlarla. Milletimiz ülkesine, devletine, bayrağına ve ordusuna sahip çıkıyor. İnşallah en kısa sürede oradaki tüm bölücü hain terör grupları kökünden temizlenecektir. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur ” şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet