Skip Navigation Links

DASİFED: “Tüm Derneklerimizle Zeytin Dalı Harekatı’nın Arkasındayız”

DASİFED Başkanı Mehmet KILIÇLAR; Afrin’e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nın arkasında olduklarını belirtti.

DASİFED: “Tüm Derneklerimizle Zeytin Dalı Harekatı’nın Arkasındayız”

Gündem   A+a-

 Çatısı altında bulunan HASİAD, Hatay KAGİD, İSSİAD; ATSİAD, ARİAD, OSSİAD gibi derneklerle birlikte ortak mesaj veren DASİFED Başkanı Mehmet KILIÇLAR; Afrin’e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nın arkasında olduklarını belirtti.
 
 Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet KILIÇLAR açıklamasında şunları ifade etti: “Bizler, çatımız altındaki HASİAD, Hatay KAGİD, İSSİAD, ATSİAD, ARİAD ve OSSİAD gibi derneklerimizle birlikte bölgenin en geniş iş dünyası örgütü olarak bölgemizin geleceği ve ülkemizin bekası açısından Türk Ordusu’nun Afrin’e başlatmış olduğu operasyonu destekliyoruz. Zeytindalı Harekatı ile Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için bu adımı atmıştır.
 
 Türkiye, bu operasyonu uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanarak, evrensel hukuk ve BMGK terörle mücadele kararları ile BM Sözleşmesi'nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmıştır. Bu çerçevede Suriye'nin toprak bütünlüğüne ve siyasi birliğine saygı gösterilmektedir. 
 
 Bizler DASİFED olarak ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Söz konusu ülkenin birliği ve bütünlüğü olunca tek ses, tek yürek olan iktidar partisi ve ana muhalefet partisi başta olmak üzere destek veren tüm siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine ve Türk Milleti’ne şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Afrin Operasyonu’nda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Sınıra komşu olan Reyhanlı ve Kilis’e yapılan saldırılardan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi de sunarız.
 
 Allah Şanlı Türk Ordusu’nun yardımcısı olsun.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet