Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yargı Akademi’den Öğrencilere Sürpriz!

Yargı Akademi İskenderun kursiyerleri, Öğretmenleri ve yöneticileri tarafından hazırlanan sürprizle keyifli anlar yaşadılar.

Yargı Akademi’den Öğrencilere Sürpriz!

Eğitim   A+a-

 2017/2018 Eğitim-Öğretim dönemi yarıyıl tatiline giren Yargı Akademi İskenderun kursiyerleri, Öğretmenleri ve yöneticileri tarafından hazırlanan sürprizle keyifli anlar yaşadılar. Genel derslerin tekrar edildiği hafta sonunda derslerin ardından moral depolama amaçlı baklava ve müzikli sürpriz etkinlik gerçekleştirildi.  Ders sonlarına doğru gerçekleştirilen sürpriz ile öğrencilere tatlı ikramında bulunuldu ve müzik üstadı Murat Bulut tarafından müzik ziyafeti sunuldu.
Keman çalarak içeriye giren musiki derneklerinin müzik hocası, şef Murat Bulut’u gören öğrenciler önce şaşırdılar, ardından birbirinden güzel şarkılara neşe içinde eşlik ettiler.
Öğrencileri bir anda hem şaşırtan hem de mutlu eden neşeli ve keyifli bir ortamın oluşmasını sağlayan bu güzel sürpriz tatlı ikramıyla sona erdi. Keyifli ve neşeli ortam için önce şaşıran öğrenciler başta çok sevdikleri Kemal Bereketoğlu hocaları olmak üzere Yargı Akademi kurumunun öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ettiler.
Yarıyıl tatiline giren öğrencilerin yorgunluklarını unutturmak ve yeni dönem için motive etmeyi amaçladıklarını belirten Yargı Akademi Kurucu Müdürü Kemal Bereketoğlu; “Yoğun bir yarıyıl dönemini geride bıraktık. Öğrencilerimizin bilgilerini tazelemek amaçlı tüm derslerin genel bir tekrarını yaptık. Ardından hem yılın yorgunluğunu atmak hem de moral motivasyonu yükseltmek için böyle bir etkinliği gerçekleştirdik.  Değerli üstadımız,  Musıki cemiyetlerinin şefi Murat Bulut hocamız ricamızı kırmayarak bu etkinliğe renk kattı. Öğrencilerimiz keman eşliğinde icra edilen güzel şarkılara eşlik ederek keyif aldılar, mutlu oldular. Bizler de onları mutlu etmekten, dolayı keyif aldık. Murat hocamıza teşekkür ederiz. Yargı Akademi Olarak eğitim sektöründe güzel ve büyük bir aileyiz. Kurumumuzun değerli yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Öğrencilerimiz umarım bu yarıyıl tatilini en verimli şekilde değerlendirirler. İkinci yarıyılda daha başarılı ve güzel günler bizleri bekliyor.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş