Skip Navigation Links

İGEV Ailesi Büyümeye Devam Ediyor!

Üniversite öğrencilerine ve eğitime verdiği destekle bölgedeki eğitim gönüllülerinin güvenini kazanan İGEV ailesi giderek büyümeye devam ediyor

İGEV Ailesi Büyümeye Devam Ediyor!

Eğitim   A+a-

  İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyeleri, vakıf binasında düzenlenen bir etkinlikte bursiyer öğrencilerle bir araya geldi. 
     İGEV vakıf merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte,  yönetim kurulu üyeleri 2017/2018 Eğitim döneminin yeni bursiyerleri ile tanışma fırsatı buldular. Vakıf desteğini alan bursiyerler de bir araya gelerek tanışıp kaynaşmış oldular. 
   İGEV eğitim gönüllülerinin katkılarıyla yeni eğitim döneminde, burs desteği alan 51 yeni bursiyer ile birlikte bu yıl hedefledikleri 150 öğrenciye ulaştıklarını belirten İGEV dönem başkanı Şefik Uyar, öğrencilere hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasını, vakfı tanıtarak sürdürdü. İGEV’de yapılan çalışmalar, etkinlikler ve toplantılar hakkında öğrencilere bilgi veren başkan Şefik Uyar şöyle konuştu; “Bugün burs verdiğimiz gençlerimizin arasına yeni katılan öğrencilerimizi de ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Yeni eğitim dönemindeki 51 yeni öğrenci seçiminin ardından bu dönem toplam burs verdiğimiz öğrenci sayımız hedeflediğimiz gibi 150 kişiye ulaşmıştır. Destek veren tüm eğitim gönüllülerimize, üyelerimize şükran borçluyuz. Biz birlikte büyük bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere güvenen eğitim gönüllülerimiz ve sevgili bursiyer öğrencilerimiz ile birlikte büyümeye devam ediyoruz. Bu güvene layık olmaya çalışıyoruz. Bugün aramıza yeni katılan öğrencilerimizle hem bizler yönetim olarak tanıştık hem de eski öğrencilerimizle tanıştırma, kaynaştırma ortamı sağlamış olduk. Öğrencilerimiz ile birlikte özellikle sömestr tatili boyunca sıklıkla bir araya gelerek toplantı ve etkinliklerimize devam edeceğiz.”
     Samimi bir ortamda tanışıp kaynaşan bursiyer öğrenciler yapacakları etkinlik programları hakkında değerlendirmeler yaparak, sohbet ettiler. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet