Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Dingil Sınır Karakolunu Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Afrin’de kahraman Mehmetçiklerimizin cansiperhane görev yaptığını belirtti.

Başkan Dingil Sınır Karakolunu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Suriye sınırında bulunan Karakaya karakolunu ziyaret ederek askerler ile bir araya geldi.
 

KARAKOLA LOJİSTİK DESTEK

Karakola lojistik destekte bulunduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kahraman ordumuzun her zaman daim yanındayız. Güvenlik güçlerimiz ülkemizin, devletimizin, milletimizin güvenliği huzuru için Afrin’de hain teröristlere karşı mücadele veriyor. Bizlerde hem moral açısından hem Mehmetçiklerimize destek açısında hem de her daim yanlarında olduklarını hissetmeleri açısından karakolumuzu ziyaret ettik. Komutanlarımız ve askerlerimiz ile sohbet ederek bölgedeki gelişmeler hakkında bilgiler aldık” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "ordumuz sınır güvenliğini sağlamak, ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için Afrin’de. Rabbim Afrin Operasyonu’nda Türk Ordusunu muzaffer kılsın. Mehmetçiğimizi korusun ve esirgesin. Dualarımız Kahraman Ordumuz ve Mehmetçiklerimizle Zeytin Dalı Harekâtı’nda muvaffakiyetler diliyorum " diye konuştu.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar